Zanimljivosti

HARI OTKRIO KAKVA JE MEGAN U KREVETU! Ovo stvarno niko nije očekivao: Čekao sam ispred vrata hotelske sobe, a ona me je samo uvukla unutra!

Memoari "Spare" u jeku su medijske pažnje poslednjih dana, a vojvoda od Saseksa se dotakao i ljubavnih igrarija sa svojom sadašnjom suprugom.

11.01.2023 12:01

HARI OTKRIO KAKVA JE MEGAN U KREVETU! Ovo stvarno niko nije očekivao: Čekao sam ispred vrata hotelske sobe, a ona me je samo uvukla unutra!
Tanjug/AP, Profimedia

Princ Hari dotakao se raznih tema u memoarima "Spare" (Rezervni) koji su juče ugledali svetlost dana u čitavom svetu. Samo jedna od njih bio je i njegov odnos sa Megan Markl, kao i počeci njihovog zabavljanja. Hari se tako nije ustezao i da opiše kako su njih dvoje proveli nezaboravnu noć svega 2 meseca od upoznavanja.

Naime, zaljubljeni golupčići bili su početkom jeseni 2016. razdvojeni nekoliko nedelja zbog Harijevog putovanja sa prijateljima, a susret je upravo zbog te razvdojenosti bio dodatno nabijen seksualnom tenzijom koja je kulminirala u jednom od londonskih hotela. Soho haus je bilo mesto gde su ponovo planule strasti.

- Megan je doletela za London dan uoči godišnjice smrti moje majke, princeze Dajane. Videli smo se istog popodneva. Po prijateljici mi je proručila u kom je hotelu. Dok sam stajao ispred vrata njene sobe bukvalno sam bio bez daha zbog ogromne želje da je vidim. Ona je samo provirila i uvukla me unutra - opisao je u svojoj knjizi vojvoda od Saseksa, a preneo Dejli mejl.

Iako je u memoarima Hari bez dlake na jeziku opisao i kada je izgubio nevinost, najviše pažnje izazvao je njegov seksualni život sa Megan.

- Hteli smo da na vratima stavimo znak "Ne uznemiravaj", ali mislim da nismo stigli ni to da uradimo. Bili smo isuviše zauzeti. Ona se ušunjala u Soho tako da je niko nije primetio. Pomogla nam je njena prijateljica koja me je uvela kroz sporedni ulaz, tako da sam i ja prošao neprimetno. Niko zapravo nije znao da smo mi tu. Megan je samo dala znak rukom prijateljici i ščepala me - objasnio je Hari.

Netflix

Princ Hari i Megan Markl u vreme kada su se tek upoznali

Dvor, inače, ne gleda blagonaklono na Harijeve memoarem, budući da se drži strogih pravila ponašanja. O njih se, podsetimo, prva oglušila princeza Dajana kada je u intervjuu daleke 1995. izjavila da u njenom braku oduvek ima troje ljudi, aludirajući na Čarlsovu aferu sa Kamilom Pareker. Što se tiče Harija, zasad se niko od članova kraljevske porodice nije oglasio po pitanju memoara, ali javnost Britanije odlično zna da iz njihovog ugla to nikako nije u redu. Međutim, reagovali su mudžahedini, od kojih princu svakodnevno stižu pretnje zbog izjave da je tokom ratnih sukoba u Avganistanu ubio 25 talibana. 

- Shvatio sam da je za mene bolje da sve iznesem. Jasno mi je da se to mnogima neće svideti i da će osuditi takav moj potez. Ipak, naučio sam da je inošenje istine svojevrsni lek i da na mene to deluje lekovito i spasonosno - napisao je on.

Netflix

Princ Hari i Megan Markl zaljubljeni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)