Zanimljivosti

Svet u šoku, šta je to poklonila ćerkici? Poznata reperka skandalizovala javnost svojom bahatošću!

Kardi Bi je podigla prašinu na društvenim mrežama na nedavnoj proslavi rođendana svoje ćerke!

16.07.2022 20:00

Svet u šoku, šta je to poklonila ćerkici? Poznata reperka skandalizovala javnost svojom bahatošću!
Foto: Shutterstock

Ljubav roditelja i deteta je neraskidiva veza, te je logično da će majke i očevi želeti da pruže svojim nasledicima sve što je u njihovoj mogućnosti. Ipak, čini se da pojedine slavne ličnosti baš umeju da preteraju u toj nameri i da takvim svojim ponašanjem izazovu gnušanje javnosti. Nedavno su reperka Kardi Bi i njen suprug, reper Ofset, javnost uverili u svoju bahatost i bezobzirnost, a portal Srećna Republika otkriva kakav su poklon namenili svojoj mezimici.

Naime, starija ćerka ovog para, Kalčer, je 10. jula proslavila četvrti rođendan. Za ovu priliki, ona je sa mamom, tatom i mlađim bratom, 10-mesečnim Vejvom, otišla u jedan interaktivni dečji muzej koji za temu ima eksponate u obliku slatkiša. Za sada zvuči kao originalan način za proslavu rođendana. Sve bi bilo u najboljem redu, da otac i majka malenoj Kalčer nisu za rođendan poklonili 50 hiljada dolara.

Na svom Instagram storiju, Ofset je objavio sliku malene devojčice kako stoji u automobile i u ručicama nespretno drži 5 štosova novčanica i smeje se. Ovo nije prvi put da Kardi Bi i Ofset izazivaju ovakav skandal. Naime, pre 2 godine, ovaj tata je svojoj ćerkici poklonio ružičastu “Birkin” torbu, vrednu čak 8000 dolara, piše portal Dejli Mejl

Mnogi su tada osuli paljbu po paru, smatrajući takav dar neprimerenim i preteranim za dvogodišnje dete. Ipak, izgleda da poznati roditelji ne žale para kada su njihovi naslednici u pitanju. Ostaje nam samo da sačekamo septembar i vidimo kakav će spektakl da prirede za prvi rođendan sinčića Vejva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)