Zanimljivosti

VODITELJKU SUPRUG TAJNO SNIMAO: Aleksandra Jeftanović na sebi ima samo komad tkanine, izgleda izazovnije nego ikada (VIDEO)

Poznata voditeljka sa suprugom i decom januarske dane provodi na tropskoj destinaciji.

23.01.2023 13:02

VODITELJKU SUPRUG TAJNO SNIMAO: Aleksandra Jeftanović na sebi ima samo komad tkanine, izgleda izazovnije nego ikada (VIDEO)
YouTube/printscreen

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) uživa u svim čarima odmora koje provodi na bajkovitim plažama daleko od gradskog sivila, kiše i hladnoće. Iako nije želela da otkriva tačnu lokaciju na kojoj se nalazi, primetno je da je u pitanju neka tropska destinacija gde uživa u svim blagodetima lepog vremena, kao i u plivanju sa delfinima. Ona je sa suprugom, advokatom Alekandrom Švarkom i decom Anom i Aleksom odlučila da napuni baterije i uživa u porodičnim aktivnostima. Na luksuznoj destinaciji supružnici su proslavili i Anim rođendan, a dan su proveli uživajući u plivanju sa delfinima. 

Aleksandra je odvojila i malo vremena za sebe a vidi se da joj je to itekako prijalo. Naime, ona je na društvenim mrežama objavila snimak sa obale, gde uživa na krevetima sa baldahinima, a na sebi ima beli bademantil i naočare za sunce. Dugu gustu kosu pustila je da nonšalantno pada preko ramena sve do pojasa, a kao jedini detalj imala je narukvicu oko nožnog članka. Mnogi su prokomentarisali da voditeljka izgleda fantastično.

- Lek za sve je slana voda: suze, znoj ili morska voda. Karen Bilksen - napisala je voditeljka u opisu snimka, a izgleda da je njoj morska voda bila najveći spas.

 

 

Njeni pratioci nisu ostali imuni na ovakvu njenu pojavu na plaži.

- Živa istina, Aleks, lepotice! -

- Uvek lepo sređena, negovana i doterana, dobra voditeljka i kompletna ličnost -

- Kad si zgodna, sve je lako -

- Mislim da ne treba ni da se vraćaš u ono sivilo, mesto ti je tu -

- Predivna žena -

- Unikat -

Aleksandra je dan ranije objavila i serijal fotografija na kojima je u pripijenoj crnoj haljini koja ima spušteno jedno rame i asimetričan dubok šlic u predelu desnog kuka. Ona izlazi iz hotela bosonoga noseći čašu vina.

 

 

Njen suprug nije preterano zainteresovan za medijsko eksponiranje, a prava je retkost da se uopšte i nađe na pojedinim storijima koje Aleksandra objavljuje na svom Instagramu. Voditeljka je pre njega, podsetimo, bila u braku sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, od koga se brzo razvela. Ulaskom u vezu sa Švarkom Aleksandra se u potpunosti posvetila porodici, a mnogi su se iznenadili kada su videli da i sa 47 godina ona izgleda podjednako atraktivno, baš kao da je za nju vreme stalo. 

Posle duže pauze Jeftanovićeva se vratila na male ekrane i sa kolegom i prijateljem Boškom Jakovljevićem vodi emisiju "Kec na 11" na televiziji K1.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Aleksandar

23.01.2023 20:53

Mislio sam da gospođa od 50 godina i majka 2 maloletna deteta je imuna na podizanje noge prilikom slikanja. Ali sve je otišlo u pogrešnom smeru.

Ana

24.01.2023 06:20

@Aleksandar - A Vama krivo sto i Vasa supruga ne moze da podigne nogu ?

BG plastika

23.01.2023 23:54

Isplativa BG udaja. Plastika dobra, ostali ništa posebno.