Zanimljivosti

ZBOG OVOGA SVI GOVORE I RAZVODU DŽEJ LO I BENA AFLEKA: Snimci koji otkrivaju probleme u braku popularnog para preplavili su društvene mreže (VIDEO)

Prava drama odvijala se na dodeli Gremi nagrada.

07.02.2023 15:01

ZBOG OVOGA SVI GOVORE I RAZVODU DŽEJ LO I BENA AFLEKA: Snimci koji otkrivaju probleme u braku popularnog para preplavili su društvene mreže (VIDEO)
FOTO: Tanjug/AP

Poznati supružnici Ben Aflek i Dženifer Lopez svojoj ljubavi dali su drugu šansu nakon godina razdvojenosti. Tada su oboje sreću pokušali da pronađu sa drugim partnerima. Međutim, shvatili su da ipak za njih dvoje još ima nade.

Ap photo

Kada su obnovili ljubav Dženifer Lopez i Ben Aflek blistali su od sreće

 

Kada su objavili da su obnovili ljubav, fanovi popularnog para bili su oduševljeni. Skoro deceniju čekali su na ovaj trenutak. Činilo se da je ljubav pobedila te da će zajedno dočekati starost. Međutim, dodela prestižnih Gremi nagrada koja je održana prethodnog vikenda otkrila je da u raju itekako ima problema. Glumac je bio vidno potišten, iznerviran i nezadovoljan. Prema izrazu njegovog lica, koje je imao tokom cele večeri, delovalo je kao da je protiv svoje volje na ovom događaju na kojem je pevačica bila u ulozi domaćice. Ovakvo Benovo ponašanje vidno je uticalo i na Dženifer koja je bila iznervirana i nije mogla da se kontroliše. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trèsCLICK (@tresclick)

 

Kamere su zabeležile ovu dramu koja se odvijala na dodeli nagrada, a na društvenim mrežama nebrojano je snimaka i fotografija para. Sve je više komentara o tome kako je razvod glumca i pevačice na pomolu te da će do rastanka neminovno doći.

Bilo je i onih koji su komentarisali kako je glumac vidno umoran, nesrećan i depresivan te da je očigledno nešto uticalo na ovakvo njegovo izdanje kakvo dugo nismo videli u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GoulStyle (@goulstyle)

 

- Kakva drama, vidi se da je Ben nateran da dođe na Gremi-

-Džej Lo ne može da se suzdrži, baš je besna-

- Bred izgleda kao da kidnapovan i doveden u salu, nije mu prijatno-

- Koliko se smorio Ben što mora sve ovo da gleda-

- Dženifer će sa Benom obaviti ozbiljan razgovor, jadan on kad stignu kući - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MenClub.hk (@menclub)

 

Nakon završene ceremonije pevačica se pravi kao da se ništa nije desilo, te da nisu sve kamere snimile turbulente rasprave koe su ona i Aflek imali tokom gotovo cele večeri. Na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje brojne fotografije sa same ceremonije oduševljena svojom toaletom, samom organizacijom i šansom koja joj je pružena da kao domaćica bude deo muzičke istorije.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)