Zanimljivosti

OTEČENA I IZDEFORMISANA: Madona se pojavila na Gremiju i izgedala je zastrašujuće, niko nije smeo da je snima izbliza! (FOTO)

Pop kraljica ponovo je uspela da šokira ali i zabrine javnost time šta je učinila sa svojim izgledom.

06.02.2023 16:30

OTEČENA I IZDEFORMISANA: Madona se pojavila na Gremiju i izgedala je zastrašujuće, niko nije smeo da je snima izbliza! (FOTO)
Tanjug/AP

Na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada koja je noćas odražana u Los Anđelesu prodefilovale su najveće zvezde muzičke industrije. Među njima je bila i kraljica popa Madona. Fanovi su bili oduševljeni što je deo ceremonije naročito nakon što je najavila veliku turneju. Ipak, kada se pojavila na sceni svi su se šokirali.

Iako je održala zapaljiv govor u svom stilu, pozivajući na buntovništvo, on je bio u sasvim drugom planu. Mnogobrojne fanove na Tviteru nije zabrinuo sam govor već Madonin izgled, posebno lice. Izgledala je neprepoznatljivo.

Tanjug/AP

Tokom Madoninog govora svetla su bila prugušena a kamere nisu mogle da je snimaju izbliza

 

- Da nisu objavili da je to Madona, ne bih imao pojma ko je ta osoba koja je došla na Gremi - objavio je jedan korisnik.

- Volim je i poštujem je kao muzičku ikonu, ali ovo mi je upravo slomilo srce -  primetio je drugi tviteraš.

- Ona više ne liči na sebe - dodao je drugi.

Više fanova je ponovilo iste utiske a jedan ju je čak zamenio za glumicu Dru Barimor.

- Madona čak i ne zvuči isto -  rekao je jedan korisnik.

 

 

Neki pevačicini fanovi su čak otišli ​​toliko daleko da su uključili i druge video snimke i  kako bi podržali svoju tačku o njenoj navodnoj drastičnoj promeni izgleda.

Drugi su tvrdili da je na dodeli Gremi nagrada bilo zabranjeno da Madonu snimaju izbliza i da su svetla namerno bila prigušena tokom njenog govora. 

- Je li tako? Prigušena svetla i nema snimanja izbliza. Siguran sam da je insistirala -  

- Apsolutno nije dozvoljeno snimanje izbliza. Osećao sam se kao da gledam kroz maglu dok sam pokušavao da razaznam Madonin lik - samo su neki od komentara razočaranih fanova pop zvezde.

 

 

Zabrinutost Madoninih obožavaoca pristuna je već neko vreme. Tome je doprinelo i otkazivanje njenog dugoočekivanog autobiografskog filma. Umesto toga, pevačica je najavila veliku svetsku turneju za koju su karte planule brzinom svetlosti. 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)