Zanimljivosti

MIRO, ŠTA TI BI? Pevačica objavila fotografiju u koju svi gledaju u neverici, nikome nije jasno šta joj se desilo (FOTO)

Da li je fotošop ili je pevačica našla eliksir za podmlađivanje, još se veća na društvenim mrežama.

05.02.2023 13:02

MIRO, ŠTA TI BI? Pevačica objavila fotografiju u koju svi gledaju u neverici, nikome nije jasno šta joj se desilo (FOTO)
ATAImages

Pevačica Mira Škorić (52) već decenijama je na muzičkoj sceni i sve vreme je glas bio njen glavni adut. Međutim, čini se da se i ona priklonila trendovima koje odavno prate njen mlađe koleginice. Ni Mira nije odolela objavama na društvenim mrežama, ali ni korišćenju filtera na njima. 

YouTube/printscreen

Mira je do nedavno ovako izgledala, sada su promene itekako vidne

 

Pre nešto više od godinu dana aktivirala se na Instagramu i objavila fotografiju na kojoj je bila neprepoznatljiva. Gotovo kao duplo mlađa verzija sebe. Tada je bila meta podsmeha na društvenim mrežama jer niko nije očekivao da je čeličnoj Miri bitno šta će ko da misli o njenom izgledu. Ipak, čini se da je komentari nisu mnogo pogodili te je nastavila sa ovom praksom. Svedok tome je i jedna od poslednjih fotografija na kojoj poznata pevačica izgleda nešto drugačije nego u prirodi. 

Mnogi su prokomentraisali da ona za svoje godine izgleda dobro i da im nije jasno zašto se uvek trudi da oduzme par godina, ako ne i decenija svojim slikama. 

Ovoga puta Mira je objavila fotografiju gde je u uskoj crnoj haljini, a na glavi ima rajf iza koga se vidi duga negovana talasasta kosa boje meda. Haljina je u vidu polurolke sa kratkim rukavima, a Mira ruke drži na glavi kako bi akcenat možda stavila na dobroj šminki. Primetno je da ona na očima ima tamnu senku i veštačke trepavice koje su dodatno istakle njen pogled, dok je na usnama neutralniji karmin.

 

 

Fotogafija je naišla ne veliki broj pohvala od strane fanova, a samo neke od njih su i ove.

- Divna gospođa Mira -

- Dama lepog stasa i glasa -

- Carica u svakom pogledu, veliki umetnik i čovek -

- Sa njom je uvek zagarantovan provod -

- Opasno lepa pevačica -

- Mira sve bolja i bolja -

- Godine su za nju stale -

 

 

Mnogi se slažu sa činjenicom da je bolje da su i filteri sve dok nisu fileri, a pojedine dame postale su pravi maheri u sređivanju fotografija. Javnost pak ostaje vidno zbunjena misleći da su se mnoge VIP ličnosti preko noći podmladile za par decenija. Internetom su tako počele da kruže Mirine fotografije sa venčanja iz davne 1995. godine, a nisu bili usamljeni komentari da Škorićeva sada izgleda mlađe nego što je bila pre gotovo 30 godina. Pevačica je brzo opciju za komentare posle toga i isključila. 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Panta

06.02.2023 06:53

realno u ovim godinama treba da je baka