Zanimljivosti

GLUMICA PODELILA SVOJ RECEPT PROTIV TUGE: "Žene, uradite ovo i bićete bolje"!

Selma Hajek pored lepote zrači i optimizmom, a tvrdi da ima način da prebrodi bilo koju tešku situaciju u životu.

13.02.2023 21:30

GLUMICA PODELILA SVOJ RECEPT PROTIV TUGE: "Žene, uradite ovo i bićete bolje"!
Foto:Tanjug/AP

Žene i muškarci na različite načine doživljavaju i prevazilaze tugu. Kada dame prolaze kroz neki težak period, često im je potrebno malo više vremena da to "preguraju", međutim, nakon što se taj period završi one su kao nove. 

Prema mnogim pokazateljima, pojedine žene se u trenucima tuge više posvećuju sebi i svom razvoju, druge traže malo raspoloženja s drugaricama, a treće u šopingu - svako se sa tim stanjem nosi na drugačiji način. Takva je situacija i sa poznatima, koji se, takođe, suočavaju s trenucima kada im nije ni do čega i kada u različitim stvarima pokušavaju da pronađu motiv da nastave dalje posle nekog kroznog perioda. 

O jednom od svojih bolnih trenutaka nedavno je govorila i poznata holivudska diva Selma Hajek, otkrivši da je kroz veliku borbu došla i do svog recepta za tugu. Sa osmehom na licu ona se obratila publici, pre svega ženama, poručivši im šta da rade kada su tužne ili nemaju dovoljno snage da nastave sa životom. 

Foto:Tanjug/AP

Osim atraktivnog izgleda glumicu krasi i optimizam i osmeh koji rado širi oko sbe

- Samo zatvorite vrata. Pustite muziku i plešite kao da vas niko ne gleda. Dok se ne naježite - bila je uverljiva Selma.

Nakon što se voditeljka Keli Klarkson u svojoj emisiji složila sa meksičkom glumicom rekavši kako se ona zaista nakon plesa oseća bolje, Selma je rekla da je to istina i da muzika daje moć.

- I kada zatvorim oči, ja izgledam poput tebe - dodala je voditeljka nakon čega su se obe nasmejale.

Publika je to dočekala ovacijama.

Snimak atraktivne crnke u kom savetuje žene kako da prebrode teška vremena, izazvao je salve reakcija. 

- Volim ih obe, zapanjujuće jake i talentovane žene -

- Uvek volim da plešem uz moje omiljene izvođače, volim to -

- Selma je u pravu, muzika ti daje moć -

- Istina -

- Daaa... plešem svake večeri pre spavanja, to je terapeutski - komentarisale su korisnice mreže.

I dok se većina žena poistovetila s glumicom priznavši da je to zaista jedan od dobrih načina prevazilaženja teških stanja, druge su primetile kako Hajekova svojom pojavom, izgledom i harizmom uvek zadivi sve.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)