Zanimljivosti

MEGAN OTPISALA HARIJA: Vojvotkinja od Saseksa smislila lukav plan za sebe i decu, nova drama u porodici! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa ne želi da ostane u senci supruga

11.02.2023 14:44

MEGAN OTPISALA HARIJA: Vojvotkinja od Saseksa smislila lukav plan za sebe i decu, nova drama u porodici! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Princ Hari pojavio se u mnogim emisijama od kada su njegovi memoari "Spare" ("Rezervni") ugledali svetlost dana, ali primetno je da njegova supruga, Megan Markl nije viđena sa njim. Kraljevski stručnjak Kinsi Šofild je tim povodom izjavio da smatra kako Megan ima u planu da objavi blog koji uključuje njenu decu, princa Arčija i princezu Lilibet, ali ne i Harija. Megan navodno želi da poboljša svoj imidž, a boljeg rešenja od objavljivanja sadržaja o deci nema. Kraljevska porodica se još uvek oporavlja od skandala zbog objavljivanja autobiografske knjige princa Harija u kojoj je otkrio neke od najintimnijih detalja iz svog života i života kraljevske porodice, uključujući i rivalstvo sa princem Vilijamom, a izgleda da to sve ni najamnje ne dotiče Megan.

- Vojvotkinja od Saseksa je u periodu od 2014. do 2018. vodila blog "The Tig", a ona bi mogla da sve ovo sada pretvori u "mamin blog" u kome bi detaljno pisala o Arčijevim i Lilibetinim navikama. Hari i Megan su nam više puta naglasili indirektno da se Megan odrekla svega zbog Harija, tako da je ovo idealan trenutak da nastavi jedan projekat sama. Ukoliko februarsko izdanje bloga "The Tig" ne bude objavljeno, to će samo značiti da još uvek nije dovršeno. Megan želi da ima nešto sasvim svoje i da se odvoji od "titule" Harijeve žene, tako da je sada odlučujući momenat - rekao je Šofild, a preneo portal GB njuz.

Kraljevski komentator je dodao i da nije isključena da se Megan i politički angažuje.

- Moguće je da ona ima i političke ambicije, ali do tada će ovo biti izmenjena verzija bloga. Očekujem da će uslediti lista Arčijevih i Lilibetinih omiljenih grickalica, knjiga, ili projekata "uradi sam". Ona se neće zaustaviti samo na tome, tako da se očekuje da usledi njena meditacija ili sve ono što joj pomaže da kontroliše stres, petominutno šminkanje koje praktikuju zauzete mame, predlozi putovanja sa decom, dizajn enterijera, prilagođavanje kuće deci i slične vrste tekstova - objasnio je Šofild.

Smatra se da je vojvotkinaj od Saseksa sve radiplanski planski i da želi u prvi plan da stavi lako čitljive sadržaje o vaspitanju dece koji su uvek dobro praćeni.

 

Princ Hari i Megan Markl ipak biće pozvani na krunisanje kralja Čarlsa III, planirano za 6. maj. Portal San pretpostavlja da će par biti na ceremoniji krunisaja uprkos strahovima da bi mogli da zasene istorijski trenutak "nezgodnim ponovnim porodičnim okupljanjem". Upućeni u organizaciju tvrde da iz Bakingemske palate nije bilo nikakvih sugestija da se Hari i Megan isključe iz trodnevne ceromonije.

- Uz pozivnice za devedesetminutnu Vestminstersku opatiju, koje bi trebalo da budu poslate ovog meseca, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biće na listi od 2.000 gostiju kraljevske porodice, među kojima su brojni svetski lideri i visoki zvaničnici raznih zemalja. Oni će definitivno biti pozvani, a mi se baziramo na pretpostavci da će doći - rekao je za britanski tabloid jedan od službenika uključenih u planiranje krunisanja.

On je dodao da se nada da će par stići u Veliku Britaniju pre 6. maja, kako bi se izbeglo da "prvi neugodni susret sa porodicom odvuče pažnju od istorijskog dana".

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)