Zanimljivosti

NOVA DRAMA NA DVORU, ZBOG HARIJA NARUŠENO ZDRAVLJE KRALJA: Čarls veruje da će uskoro umreti, Vilijam za sve krivi brata i Megan Markl!

Zdravstveno stanje britanskog suverena je navodno vrlo izbiljno a Vilijam za sve krivi mlađeg brata

07.02.2023 10:35

NOVA DRAMA NA DVORU, ZBOG HARIJA NARUŠENO ZDRAVLJE KRALJA: Čarls veruje da će uskoro umreti, Vilijam za sve krivi brata i Megan Markl!
Tanjug/AP

Britanski kralj Čarls III navodno je teško bolestan i proživljava jedan od najtežih trenutaka u svom životu. Kako pišu svetski mediji, njegovo zdravstveno stanje je vrlo ozbiljno pa i sam britanski suveren veruje da proživljava poslednje godine svog života što je rekao i svojim sinovima Vilijamu i Hariju.

Tanjug/AP

Princ Vilijam zabrinut je za zdravlje svog oca

Smilujte se momci

Čarls se suočio sa ozbiljnim porodičnim problemima nakon smrti svoje majke kraljice Elizabete II koju je nasledio na tronu. Ne samo što mora da brine o kraljevstvu i podanicima već se suočava sa nikad gorom krizom u sopstvenoj porodici.

Kako naglašavaju mediji, Čarlsu je bilo teško kad je njegov mlađi sin obelodanio mračne kraljevske tajne u dokumentarcu "Hari i Megan". Od tog udarca se praktično nije ni oporavio a usledio novi i još žešći kad su se pojavili Harijevi memoari  "Spare" (Rezervni). 

I sam britanski kralj je zabrinut za svoje zdravlje pa je, sudeći po izvorima bliskim kraljevskoj porodici na to upozorio i svoje sinove tokom jedne vereče.

- Smilujte se momci, nemojte da mi poslednje godine života budu bedne i očajne zbog vas - rekao je navodno Čarls sinovima piše Internešnl njuz.

Tanjug/AP

Braća Vilijam i Hari u nikad gorim odnosima

Vilijam krivi brata

Kako tvrdi izvor blizak kraljevskoj porodici princ Vilijam za narušeno očevo zdravlje krivi mlađeg brata i njegovu suprugu Megan Markl.

- Princ Vilijam veoma pažljivo prati zdravlje svog oca kralja Čarlsa III. On nije u stanju da shvati da je njegov brat bio toliko nemilosrdan i sebičan insistirajući na svojoj priči iako je znao da njegov otac nije dobrog zdravlja. Ako mu otac umre Vilijam će bez sumnje smatrati da su za to krivi Hari i Megan - rekao je izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)