Zanimljivosti

ČARLS U ZAGRLJAJU OBNAŽENIH PLESAČICA: Isplivali snimci kralja Engleske u zanosu, svet u šoku! (VIDEO)

Novopostavljeni kralj Engleske pokazao je da i te kako ima dara za mnogo štošta i to zahvaljujući snimcima koji su sada ponovo isplivali u javnost.

16.11.2022 19:01

ČARLS U ZAGRLJAJU OBNAŽENIH PLESAČICA: Isplivali snimci kralja Engleske u zanosu, svet u šoku! (VIDEO)
Tanjug/AP

Iako deluje kao veoma hladna i nepristupačna osoba, novopostavljeni britanski kralj Čarls III (74) u mladosti je bio potpuno drugačiji. To potvrđuju snimci koji su nastali pre najmanje 30 godina, a koji prikazuju kako je tadašnji princ i te kako bio neposredan s ljudima prilikom poseta različitim državama, te se nije libio da se oproba i u raznoraznim aktivnostima tipičnim za određeno podneblje.

Baš tako je bilo i davne 1978. godine kada je kraljević bio u poseti brazilskom Rio de Žaneiru, gde se upustio u više nego senzualni ples sa čuvenim igračicama sambe koje na sebi nisu imale gotovo ništa od odeće, osim tradicionalnih kostima. 

U vreme putovanja u Brazil Čarls III je imao tridesetak godina i očigledno je uživao u svim čarima mladosti. Zato su britanski mediji zaključili kako je očigledno da je mladi princ Hari zapravo od oca nasledio sve talente, a ne od majke, pokojne princeze Dajane, kako se isprva mislilo.  

Tadašnjeg tridesetogodišnjeg princa, ponela je muzika i sjajan ritam te je prisutne ostavio u šoku, a lepotice koje su sa njim plesale, potpuno oduševljenim. Snimak je postao viralan na mrežama a korisnici Tiktoka su primetili da je kralj Čarls plesao bolje od Vilijama

- Kralj pleše savršeno -

- Činjenica je da je on bio tada stariji, dok su Vilijam i Hari bili tinejdžer - 

- Ne znam zašto, ali ovaj video gledam iznova i iznova - 

- E šta bi sve da si mlad... Napred Čarlse, uživaj u trenutku... -

- Podseća na Rosa iz "Prijatelja" - komentarisali su svi oduševljeno.

Inače, tokom posete Brazilu Čarls je pokazao i umeće u brejkdensu i nije se libio da klekne i zavrti na podu baš kao i iskusni plesači.

Mnogi su pohvalili ples kralja Čarlsa i složili se da je bio sjajan šoumen. Jedan od korisnika je rekao kako je siguran da bi po ocenama žena on bio "najkul" muškarac te da je imao sjajnu energiju u mladosti. Iako Hari uspešno korača tim njegovim stopama, kada je u pitanju ples, mnogi su se našalili da Vilijam nije uopšte povukao na njega te da bi mogao i on nešto da nauči.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Boris

17.11.2022 05:01

Ostavite KLEMPU na miru da vlada NEMOJTE kvariti "UGLED" britanske krune oni to nezasluzuju