Zanimljivosti

KRALJ ČARLS III SUROVO KAŽNJAVA HARIJA I MEGAN! Besan zbog novog poteza para, rešio je da im se OSVETI PREKO DECE, cela porodica podrhtava zbog ove odluke!

Nova drama na engleskom dvoru, kralj Čarls III nema milosti prema princu Hariju i njegovoj supruzi Megan.

06.11.2022 21:01

KRALJ ČARLS III SUROVO KAŽNJAVA HARIJA I MEGAN! Besan zbog novog poteza para, rešio je da im se OSVETI PREKO DECE, cela porodica podrhtava zbog ove odluke!
Foto: Tanjug/AP

Nova sezona serije "Kruna" ponovo je unela nemire na engleski dvor, u već narušene odnose u kraljevskoj porodici. Kako je serija stekla veliku popularnost, populjan je ugled porodice. Na sve to, najava knjige princa Harija dodatno je uznemirila kralja Čarlsa III koji ne želi da trpi ispade ni njega ni njegove supruge.

printscreen/instagram.com

Nekada su delovali kao srećna porodica, makar na fotografiji

 

Posle smrti kraljice Elizabete II rešio je da neke stvari dovede u red, te da celokupna porodica više ne bude meta tabloida. 

Kraljevski biograf Tom Bover tvrdi da kralj Čarls III ozbiljno razmišlja da oduzme titule Hariju i Megan ukoliko dokumentarac koji snimaju za Netfliks bude štetio monarhiji i ne bude po kraljevskim pravilima. Ako nastave sa optužbama i negativnim komentarima, sankcije će se odnositi i na njihovu decu koja takođe neće biti pošteđena, uprkos činjenici da kraljica Elizabeta II nikada nije pribegavala ovakvim merama, odnosno nije kažnjavala decu za postupke njihovih roditelja.

Foto: Tanjug/AP

kralj Čarls III nema milosti prema ispadima princa Harija

 

- Čarls je upućivao različite pretnje Megan i Hariju i upozorio ih da će, ako nastave, biti izopšteni na način koji ne mogu verovati. I zato su zabrinuti. Pre svega, ne mislim da će njihova deca dobiti titule ako krenu klevetati kraljevsku porodicu - objasnio je biograf, pišu britanski mediji. 

Inače, kontroverzni memoari obuhvatiće sve od Harijevog detinjstva, preko vojne dužnosti u Avganistan.u do braka sa Megan Markl, rođenja njihove dece sina Arčija i ćerke Lilibet. Svi željno iščekuju da vide da li će i šta otkriti o odnosima na kraljevskom dvoru i periodu nakon što je rešio da izađe iz kraljevske porodice zajedno sa svojom suprugom.

Tanjug/AP

Megan Markl i princ Hari

 

Iako će memoari izaći tek u januaru, već sada se spekuliše o tome kolike će posledice izazvati. Kao da na dvoru nema dovoljno problema nakon smrti kraljice Elizabete II, već su krenulu i novi problemi koje opet predvodi princ Hari. Svi se nadaju da će se stvari ipak stišati do maja meseca kada je planirano ustoličenje kralja Čarlsa III. 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)