Zanimljivosti

PROGOVORILA MEGAN! Sve je otkrila o svom odnosu s kraljicom, ali i šta je Hari uradio kada je shvatio da je umrla!

Vojvotkinja Megan Markl otkrila je kako su izgledali njeni dani na dvoru dok ceo svet oplakije smrt pokojne kraljice Elizabete II.

19.10.2022 14:27

PROGOVORILA MEGAN! Sve je otkrila o svom odnosu s kraljicom, ali i šta je Hari uradio kada je shvatio da je umrla!
Tanjug/AP

Pre gotovo četrdeset dana preminula je poslednja britanska kraljica Elizabeta II. Od tada su sve oči uprte u članove kraljevske porodice, a posebno u Megan Markl i princa Harija. 

Megan se osvrnula na trenutak sahrane kraljice Elizabete II i toga kako su se ona i njen suprug osećali u tim trenucima kada je ceo svet plakao:

- Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa svojim suprugom u tim emotivnim trenucima, da ga podržim - počela je svoju priču, kako prenosi San.

Foto: Tanjug/AP

princ Hari na sahrani kraljice Elizabete II

 

Na iznenađenje celokupne javnosti, posebno onih koji su znali kakav odnos je imala Megan sa kraljicom, ona je počela da priča najlepše reči o njoj:

- Zaista je bilo dirljivo gledati u nasleđe koje je Harijeva baka ostavila u toliko životnih sfera. U pogledu ženskog liderstva, ona je najsjajniji primer kako to izgleda. Osećam duboku zahvalnost što sam mogla da provedem vreme sa njom i da je upoznam - rekla je Megan.

Ona je otkrila i kako se princ Hari osećao u trenutku kada je saznao za kraljičinu smrti, kao i šta je imao da izusti tim povodom:

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Bilo je to veoma komplikovano i teško vreme, ali moj suprug je uvek optimista, rekao je: Sada se napokon sastala sa svojim suprugom  - objasnila je Markl dalje govoreći o predivnim planovima koje su ona i kraljica Elizabeta II imale:

- Zaista sam srećna kada pomislim kakav smo odnos imale.  Ponosna sam što sam imala tu toplinu sa matrijarhatom u porodici. - rekla je Megan, a potom se osvrnula na svoje planove u životu.

Tanjug/AP

Megan s ljubavlju govori o kraljici

 

Markl je otkrila i da li je tokom života na dvoru planirala da se vrati svojoj prvobtnoj profesiji glumice:

- Ne. Zaista sam završila sa glumom. Nikad ne recite nikad, ali kako sada stvari stoje, sa tim je gotovo - objasnola je. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)