Zanimljivosti

BOMBASTIČNE TVRDNJE procurile u britanske medije! Megan Markl se obratila Čarlsu!

Ostrvski mediji otkrivaju da je vojvotkinja od Saseksa načinila korak kom se malo ko nadao.

bySrećna republika

20.09.2022 12:30

BOMBASTIČNE TVRDNJE procurile u britanske medije! Megan Markl se obratila Čarlsu!
Foto-montaža: Tanjug/AP

Vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, Megan Markl, izaziva neviđenu pažnju širom planete od trenutka kada je ušla u moćnu kraljevsku porodicu, a sada su u medije procurile još neke informacije o dešavanjima na dvoru neposredno nakon jučerašnje sahrane kraljice Elizabete II koju je pratilo na milione ljudi širom planete. 

Tvrdi se, naime, da je Marklova tražila "jedan na jedan" sastanak sa kraljem Čarlsom III i ocem svog muža Harija, kako bi zacelila razdor pre nego što par opet otputuje u Kaliforniju. To je prvi obelodanio Nil Šon, stručnjak za kraljevsku porodicu, koji se pojavio na televiziji NBC njuz, rekavši da je čuo od "veoma dobrog izvora" da je američka glumica poslala pismo u kojem traži privatni razgovor sa kraljem.

- Megan želi da sredi stvari usred izveštaja da će par odleteti nazad u SAD čim bude mogao kako bi što pre video svoju decu, Arčija (3) i Lilibet (1) - navodi Šon. 

Inače, veruje se da su Saseksovi danas u Vindzoru nakon jučerašnjeg ispraćaja kraljice na večni počinak.

- Ona bi sada želela, pre nego što se vrate u Kaliforniju, da ima susret jedan na jedan s kraljem Čarlsom III - potvrdio je Šon u video-snimku objavljenom na Jutjubu, koji je zabeležio skoro 300 hiljada pregleda.

On je istakao da je to veoma hrabar potez od Megan. 

- To bi bila prilika da se razbistri atmosferu, odvoji pravda od nepravde i da se objasne neki od razloga za ono što su radili u poslednje dve godine. Sada, znate, svi moramo da se divimo Meganinom samopouzdanju, šta god da neki misle - naveo je Šon. 

Međutim, kako je Šon upozorio, ostaje nejasno da li će pismo biti dovoljno da se par iskupi sa kraljevskom porodicom.

- Iskreno, niko nema pojma da li će se ovo nastaviti. Uobičajeno je tražiti kraljevo prisustvo putem pisma - otkrio je stručnjak na svom Jutjub kanalu.

 

 

Podsetimo, juče su članovi kraljevske porodice na kratko staviti po strani sukob kako bi odali počast monarhinji s najdužim stažom u istoriji Ujedinjenog Kraljevstva. U Vestminsterskoj opatiji princ Vilijam je viđen kako sedi na kraju klupe dok je držao svog sina princa Džordža. Pored njega bila je njegova supruga Kejt Midlton i ćerka princeze Šarlot. U jednom trenutku je snimljen kako poziva Harija i Megan da sednu pored njih. Oni su zatim zauzeli svoja mesta, a vojvoda od Saseksa je sedeo pored Šarlot. 

Još se ne zna da li je iko od njih obavio neki privatni razgovor niti da li je kralj Čarls III odgovorio na Meganin zahtev. 

Podsetimo, iako se čini da su Vilijam i Hari ostavili po strani svoje nesuglasice u vezi s kraljevskim događajima poslednjih dana, strahovi oko sadržaja Harijevih predstojećih memoara i dalje bacaju senku na njihovu vezu - posebno nakon bombastičnog intervjua koji su on i Megan dali Opri Vinfri u martu 2021. U njemu su optužili neimenovanog člana kraljevske porodice za rasizam.

 

 

Glasine o razdoru između braće prvi put su se pojavile 2019. kada su podelili svoja domaćinstva nakon raznih neslaganja oko Harijeve uloge. Svađa se, međutim, produbila usred posledica sage o Megzitu 2020. Kraljičina smrt je, ipak, dovela do toga da su rivali povukli svoje razlike, a Vilijamu i Kejt su se poslednjih dana pridružili Hari i Megan, prvi put u više od dve godine od Dana Komonvelta u martu 2020.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)