Zanimljivosti

MEGAN MARKL POTPUNO SLOMLJENA! Suze same liju! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa snimljena je kako plače ispred Vestiminsterske dvorane nakon što je kovčeg s telom preminule kraljice Elizabete II iznesen iz opatije.

bySrećna republika

19.09.2022 15:52

MEGAN MARKL POTPUNO SLOMLJENA! Suze same liju! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Supruga britanskog princa Harija, Amerikanka Megan Markl, potpuno se slomila danas na sahrani kraljice Elizabete II i to nedugo nakon što su mediji širom sveta preneli kako se ona u Vestminsterskoj dvorani pojavila potpuno sama nakon što je njen suprug zbog protokola morao da je ostavi i priključi se ostalim članovima porodice kod kovčega preminule vladarke. 

Megan je snimljena suznih očiju dok je gledala kako telo monarhinje stavljaju u mrtvačka kola za poslednje putovanje Njenog Visočanstva. Usne vojvotkinje od Saseksa su zadrhtale, dok su niz obraze lile suze. 

Printscreen/The Sun

Megan je snimljena kako pla;e ispred Vestminsterske palate 

Vojvotkinji od Saseksa se u tim trenucima priključio i njen muž, princ Hari, ali je on ostao hladnog izraza lica i nije pokazivao emocije.  

- Obrisala je suze nakon popodnevne tužne sahrane na kojoj su se ona i Hari držali za ruke. Činilo se da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa tešili jedno drugo nakon što su sedeli u drugom redu na tužnoj ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji - preneo je britanski San detalje onoga što se događalo pre iznođenja kovčega. 

Printscreen/The Sun

Marklova je rukavicama nežno sklanjala suze s obraza  

Megan je nosila crni šešir uz haljinu i ogrtač dok je Hari na sebi imao odelo za današnju sahranu jer su mu oduzete kraljevske vojne titule. Nakon ceremonije, mladi kraljević je zgrabio Megan za ruku, dok su ih po izlasku iz opatije pratili Vilijam i Kejt. 

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl su ovih dana na meti britanske javnosti, budući da već dve godine nakon svađe sa porodicom žive u SAD. Otad su im oduzete počasne titule, što znači da više nisu "zaposleni" u porodici, pa samim tim ni ne uživaju veoma važne počasti kao ostali članovi moćne kraljevske familije. Među njima su i dobijanje plate, kao i posedovanje posebnog fonda, a što je najvažnije, nemaju pravo ni na lično obezbeđenje. 

Osim toga, Marklova je ovih dana bila na posebnom udaru jer su sve njene reakcije bile protumačene kao licemerje, pa se očekuje da će u delu medija najverovatnije biti napadnuta i zbog ovih suza. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)