Zanimljivosti

MEGAN MARKL IZAZVALA POMAMU, Britanci besni: Dok svi tuguju, ona na sebe skreće pažnju! (VIDEO)

Vojvotkinja od Saseksa je zajedno sa svojim mužem princem Harijem pozdravljala građane koji su se okupili kako bi odali počast preminuloj kraljici, a jedan njen potez izazvao je salve podeljenih reakcija.

14.09.2022 17:00

MEGAN MARKL IZAZVALA POMAMU, Britanci besni: Dok svi tuguju, ona na sebe skreće pažnju! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/izzychar97

Čekanje ispred Vindzor-palate gde su se građani okupili kako bi kraljici Elizabeti II, koja je početkom nedelje preminula u 96. godini života, odali počast, jedna devojka iz Ujedinjenog Kraljevstva će zapamtiti po nesvakidašnjem događaju.

Naime, okupljene su pozdravljali princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, kao i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl, te su mnogi pokušavali da se probiju do ograde ne bi li iz što veće blizine ugledali buduće naslednike krune i jedan od najupečtljivijih parova britanske kraljevske porodice. U šetnji koja je trajala 40 minuta u jednom trenutku je pažnju svih okupljenih privukla Amerikanka Megan Markl koja je došla do tinejdžerke Amelke Zak i počela da razgovara sa njom. Međutim, niko nije pretpostavio kako će se situacija završiti, budući da Harijeva supruga zbog niza događaja više nije najomiljenija ličnost u Britaniji.

- Zdravo. Kako se zoveš? - upitala je vojvotkinja devojku.

- Amelka - odgovorila joj je ona.

Megan je zatim nastavila: 

- O, divno. Koliko dugo čekaš ovde? Hvala što si došla, naša porodica to veoma ceni - rekla je Megan.

Nakon što je devojka rekla da je čekala dva sata na njihov prolazak, Megan se poprilično iznenadila. Mlada Britanka ju je zatim pitala za zagrljaj, što je vojvotkinja odobrila i pokazala, kako su mnogi istakli, ljudskost i veliku neposrednost. U jednom trenutku su vojvotkiji zasuzile oči, ali je uspela da se suzdrži da ne zaplače. 

@izzychar97 Meeting Meghan, what a beautiful soul. We love and support you 💜 #meghanmarkle #meghan #windsor ♬ original sound - Isabelle Charters

 

Prilično emotivan trenutak podeljen je na TikToku i lajkovalo ga je 2,5 miliona ljudi. Komentari su se ispod snimka nizali, a mnogi su bili oduševljeni gestom vojvotkinje.

- Mislim da je Megan taj zagrljaj zaista bio neophodan -

- Mediji su ti koji je prikazuju u lošem svetlu. Ona ima tako divnu dušu i energiju -

- Ona izgleda kao da će zaplakati - bili su samo neki od komentara na video-zapis. 

Međutim, bilo je i mnogo onih negativnih u kojima su ljudi napomenuli kako je vojvotkinja od Saseksa i ranije koristila emocije običnih građana da bi sebe prikazala kao žrtvu, a da je to nakon kraljičine smrti još evidentnije.

- Ta žena jednostavno skuplja jeftine poene dok svi mi tugujemo - glasi samo jedan od mnnogobrojnih komentara kritike. 

Podsetimo, gotovo dve godine se spekuliše o tome da je Megan zapravo unela razdor u najmoćniju britansku porodicu, a što je eskaliralo njenim preseljenjem sa mužem Harijem u SAD. Tamo su oboje dali više intervjua u kojima su žestoko udarili na Bakingem, optuživši u jednom trenutku članove porodice za rasizam. Budući da je Hari tek prošle godine, nakon godinu dana pauze, došao u London kako bi prisustvovao sahrani svog dede, princa Filipa, s velikim nestrpljenjem se iščekivalo kako će izgledati Meganini dolasci u rodnu zemlju njenog muža. Nikada nije obelodanjeno kakav je bio kraljičin odnos prema bivšoj američkoj glumici, ali se spekulisalo da je nju veoma bolela činjenica da se njen "omiljeni unuk", kako su ostrvski mediji znali da nazivaju Harija, odmetnuo od familije.              

Inače, američki CNN je ubrzo nakon Meganinog grljenja s devojkom intervuisao mladu Amelku. Ona je za taj medij otkrila da je bila iznenađena vojvotkinjinim postupkom, priznavši i da se tresla kada ju je ona privila uza sebe.

BONUS VIEO:

Komentari (0)