Zanimljivosti

Otkriveni TAJNI ZNAKOVI kraljice ELIZABETE II: Uvek je ovo činila na javnim događajima, niko nije mogao da je otkrije! (FOTO)

Tajni signali koje je kraljica Elizabeta II davala svojim čuvarima, sada su otkriveni i svi su iznenađeni načinom na koji je to diskretno činila.

12.09.2022 20:01

Otkriveni TAJNI ZNAKOVI kraljice ELIZABETE II: Uvek je ovo činila na javnim događajima, niko nije mogao da je otkrije! (FOTO)
Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II preminula je u četvrtak 8. septembra, a celokupno kraljevstvo i ostatak sveta, odalo joj je počast. Nakon njene smrti u svim medijima piše se o tajnama dvora, pojedinostima iz kraljičinog života, njenom odnosu sa porodicom i drugim manje ili više poznatim stvarima iz njenog života. 

 

Nije tajna da je kraljica koristila tajne signale kako bi komunicirala sa članovima svoje svite u javnosti. Sada je čovek koji je godinama radio za kraljicu otkrio kako je ove signale slala putem ruža za usne. Ijan Skot Hanter otkrio je svetu detalje ovog kraljičinog signala koji je davala kada je bila spremna da krene sa nekog događaja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMorena (@mmorenamua)

 

Naime, kraljica Elizabeta II neretko je u javnosti viđena kako nanosi karmin na usne usred nekog događaja. Sada je obelodanjeno da to nije bila puka slučajnost:

- Verujem da po bontonu nije da dame prave grimase u javnosti.  Ali, vadila je ruž iz torbe i šminkala se bez da koristi ogledalo i to je nama bio znak da je spremna da krene. Nakon ovog njenog poteza, svi bismo se okupili i sve bi bilo spremno kada kraljica ustane i pođe sa svog mesta. Takođe, osim karmina, koristila je i torbu kao suptilni znak. Kada bi prebacila torbu sa levog na desno rame, to bi značilo da je spremna da završi razgovor sa nekim.  - objasnio je Hanter. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)