Zanimljivosti

PRINC HARI GLEDAĆE SNIMKE MAJKE SA LJUBAVNICIMA! Nakon što je bio na lekovima zbog scena sa sahrane, sledi novi užas, da li će ga sprečiti?

Nova serija o britanskoj kraljevskoj porodici zadire u najdublju intimu pokojne princeza Dajane, a sve će to gledati celokupna svetska javnost i njeni sinovi princ Hari i princ Vilijam.

14.10.2022 11:01

PRINC HARI GLEDAĆE SNIMKE MAJKE SA LJUBAVNICIMA! Nakon što je bio na lekovima zbog scena sa sahrane, sledi novi užas, da li će ga sprečiti?
Tanjug/AP

Kako pišu britanski mediji, već sledećeg meseca stiže novi nastavak serije  o kraljevskoj porodici koja će biti fokusirana na period između 1990. dodine do 1997. godine. Serija "Kruna" narednog meseca ogoliće najbolniji period mladih prinčeva. Kako se najavljuje, oni će prikazati detalje pogibije princeze Dajane kao i sve detalje njene ljubavne veze sa arapskim milijarderom Dodijem Al Fajedom.

Serija će se baviti  trenucima koji su prethodili nesreći u kojoj su princeza Dajana i njen partner Dodi Al Fajed, sin egipatskog milijardera, tragično izbubili život u saobraćajnoj nesreći dok su ih jurili paparaci.  Tada je vozač automobila uleteo u tunel i zakucao se kolima u stub. U nesreći koja se desila u Parizu avgusta 1997. godine preživeo je samo princezin telohranitelj,a i danas, 25 godina kasnije, kolaju teorije zavere, kako je nesreća bila iscenirana i unapred planirana. 

Sama tema je veoma osetljiva.  Producent serije i čitava glumačka ekipa suočavaju se sa potencijalnim reakcijama javnosti, a posebno sinovima pokojne princeze kojima bi ovo ekranizovanje nesreće moglo naneti dodatnu bol. Nastavak serije prikazaće i konačni razvod kralja Čarsla III i Dajane Spenser, turbulentne periode njihovog braka, buran kraj i potragu za novom srećom. U seriji će biti potpuno ogoljena emotivna strana nastradale princeze. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

 

Serija će, kako prenose britanski mediji, prikazati Dajanu u intimnim trenucima sa svojim ljubavnicima. Svi se pitaju da li je to pošteno, da li je to istinito ili samo izmaštana verzija producenata na osnovu spekulacija koje  su godinama punile tabloide? Svi se pitaju kakva će to osećanja probuditi kod prinčeva Vilijama i Harija. Sam princ Hari govorio je koliko je emotivno doživeo prikazivanje i samo snimanje sahrane njegove majke. Govorio je i o tome koliko je bilo pogrešno kao i da mu je oživelo stare boli zbog gubitka od kojeg se nikada neće oporaviti.  Zbog scena koje su emitovane, princ je završio na lekovima, potpuno psihički slomljen i emotivno razoren. Godinama se oporavljao od toga.

AP -

Intima princeze Dajane biće prikazana publici

 

Da li će se i sada protiviti prikazivanju najdublje intime njegove porodice, posebno života njegove majke koja nije živa i koja nema mogućnost da opovrgne bilo šta što u seriji bude prikazano? 

Foto: Shutterstock

Nova drama princa Harija

 

Da li će princ Hari ipak zažmuriti na ovo skrnavljenje njegove uspomene na majku, s  obzirom na to da i sam ima unosne poslove sa Netfliksom koji će distriburirati i raditi novu sezonu "Krune"? Javnost i mediji u Velikoj Britaniji pitaju se da li je prerano prikazari ovako emotivne i privatne trenutke princeze, iako je prošlo 25 godina od njene pogibije, piše Dejli Mejl. 

Ovaj portal podseća na to da je produkcijska kuća Megan Markl i princa Harija sklopila veoma unosan posao sa Netfliklom i da sarađuju na nekoliko projekata. 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Bojan

15.10.2022 08:01

"Lekovi, uzas" , gomila lazi a lik zivi normalnim zivotom. Vi mediji treba u zatvor da idete, ovo laganje treba da se smayra pokusajem promene realnosti i napadom na pojedinca. Treba vas sve u redakciji pohapsiti.