Zanimljivosti

OTKRIVEN TAJNI PLAN PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! U centru priče dijamanti princeze Dajane! (FOTO)

Pre četiri godine venčali su se princ Hari i Megan Markl, ali malo ko zna kako je zapravo izgledala njihova veridba.

29.10.2022 11:01

OTKRIVEN TAJNI PLAN PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! U centru priče dijamanti princeze Dajane! (FOTO)
Tanjug/AP

Megan Markl i princ Hari od početka veze prolaze kroz turbulencije, te je malo ko mislio da će njihova ljubav da opstane. Kada su se venčali u proleće 2018. ovim pričama nije ni tada došao kraj.

Bivša glumica i danas pokušava da predstavi da joj je bilo potpuno nevažno to što je Hari princ, te da je bila nespremna na život na dvoru i sve ono što on nosi. Megan i Hari sve vreme pokušavaju da javnosti svoju ljubav prikažu kao spontanu, a  to su učinili i otkrivajući detalje veridbe.

printscreen/instagram.com

Megan Markl i princ Hari

 

-  Kada sam zaprosio Megan, odmah je rekla "da", nije dopustila ni da izustim do kraja rečenicu! Dugo smo se grlili, a onda sam uzeo verenički prsten, koji nije ni primetila. Pitao sam je da li sada mogu da joj ga dam. Odgovorila mi je: "o, da prsten" Bio je to zaista romantičan trenutak. Bili smo sami i sve je bilo preplavljeno emocijama - govorio je Hari, prenose britanski mediji.

Prsten koji je Hari uručio Megan bio je posebno dizajniran za nju. Na njemu je bio poseban dijamant iz Bocvane uz dijamant koji je pripadao njegovoj majci, pokojnoj princezi Dajani

Megan je trenutak prosidbe ovim skupocenim prstenom opisala kao veoma simpatičnim.

 

 

- Bilo je sve tako slatko, prirodno i veoma romantično. Kada me je zaprosio odmah sam rekla da, dok je izgovarao govor koji je pripremio, samo sam ga prekinula i upitala: Mogu li sada da kažem "da? - objasnila je Megan dodavši da su je svi upozoravali na veliku odgovornost ulaska u kraljevsku porodicu.

 

 

Hari je Megan upozoravao da neće biti lako i da će morati da prođe kroz turbulentan put:

- Pokušao sam da te upozorim na sve što te očekuje, kao i da te pripremim na eventualne probleme. Mislim da smo oboje bili iznenađeni reakcijom javnosti nakon par meseci od objave veridbe. Možete da razgovarate koliko god želite i da se pripremate na sve moguće načine, a opet ćete nespremno dočekati sve što dolazi - rekao je Hari Megan u jednoj od emisija u kojima su gostovali. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)