Zanimljivosti

OVO JE ISTINA O RAZVODU MEGAN MARKL: Posredi je ipak bio novac? Prijatelji progovorili o svemu (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa je pre uplovljavanja u romansu s britanskim kraljevićem bila u braku s američkim producentom Trevorom Engelsonom, ali taj odnos nije potrajao.

30.10.2022 12:06

OVO JE ISTINA O RAZVODU MEGAN MARKL: Posredi je ipak bio novac? Prijatelji progovorili o svemu (FOTO)
Tanjug/AP

Otkako su britanski princ Hari i bivša američka glumica Megan Markl uplovili u vezu, mediji ih nisu ostavljali na miru. Dve glavne teme bile su rasna pripadnost atraktivne brinete, budući da joj je majka Afroamerikanka, ali i to kako je razvedena. Hari je pokušavao da zaštiti svoju izabranicu više puta  od "uragana" kakav je sledio pošto su počeli da se zabavljaju, ali Megan je uprkos tome bila izložena uznemiravanju i zlostavljanju preko naslovnih strana gde su objavljivani čak i neprijatni komentari na njen račun.

Međutim, iako su mnogobrojni novinari vredno "kopali" po njenom životu, nešto je ostalo i skriveno "iza zatvorenih vrata".

Najavom veridbe je interesovanje za Marklovu tek "buknulo", a pitanja o njenom poreklu su se stišala, dok se povećalo interesovanje za njen prošli propali brak koji je imala pre upoznavanja princa Harija. Neretko se provlačilo i pitanje da li razvedena osoba ima pravo da uđe u kraljevsku porodicu.

O prvom Meganinom suprugu Trevoru Engelsonu nije se pisalo mnogo, ali je bio meta paparaca i medija u vreme kada je Megan počela da se zabavlja s mladim kraljevićem. Reč je o filmskom stvaraocu koji je rođen u Njujorku i ima 46 godina. Pet godina je stariji od Megan, a po profesiji je filmski producent. Pored toga on zastupa scenariste, glumce i reditelje u Los Anđelesu. 

Par se upoznao davne 2006. godine i bili su u vezi oko šest godina. Venčali su se 2011. na Jamajci. Iako za mnoge obećavajući, zaveti sklopljeni u egzotičnom stilu nisu dugo potrajali.

Par je proveo svega dve godine u zajednici i razišao se već 2013. godine.

Kao glavni razlog njihovog razlaza navedene su "nepomirljive razlike", mada, mnogi tvrde da je veza na daljinu i razdvojenost Megan od partnera zbog snimanja njene najpoznatije serije "Odela", umnogome uticala na zahlađenje odnosa i odluku da se raziđu. 

S druge strane, prijatelji iz njenog okruženja su isticali kako Trevor nije podržavao Megan u njenim ambicijama da bude uspešna glumica, te da to nije bila prava veza za nju. Navodno mu je smetalo i što je ona u jednom trenutku doživela svetsku popularnost i što je bila na pragu da ga u karijeri pretekne u svakom smislu, pa i finansijskom. Ona, takođe, navodno nije mogla da podnese činjenicu da je njen izabranik finansijski u lošijem položaju od nje.  

Meganina prijateljica Ebi Vaten je jednom prilikom rekla kako su se njih dve zbližile nakon razvoda i da je ona bila uništena dok je Megan bila osnažena, izašavši iz "njene veze još moćnija". 

U knjizi "Pronalaženje slobode" navodi se kako je Meganin bivši partner uživao u tome da ona zavisi od njega u svakom smislu, te da mu je njena popularnost prilično smetala.

S druge strane, mediji su prenosili kako je Trevor teško podneo razvod i kako je nakon njega prolazio kroz veoma težak period. Situacija se pogoršala kada je Megan započela vezu s Harijem.

- Bilo je povređenih osećanja s obe strane, ali je Trevoru bilo mnogo gore - prenosili su američki mediji.

Ipak, razvod nije bio neprijateljski.

Samo tri godine nakon razlaza s producentom, Megan je upoznala princa.

Od objave da se Megan verila, Engelsona su u stopu pratili mediji i pokušavali da doznaju još neke detalje o njenom privatnom životu. Međutim, i on se u to vreme veoma brzo okrenuo sebi i novom životu, te je svoju novu izabranicu, nutricionistkinju Trejsi Karlend, zaprosio samo dve nedelje nakon veridbe princa Harija i bivše američke glumice. Pre toga su se zabavljali svega sedam meseci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)