Zanimljivosti

KO TU KOGA KOPIRA? Uraganke ismejane na društvenim mrežama, fanovi im poslali brutalne poruke! (FOTO)

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević više nisu zajedno u grupi Hjurikejn, međutim, očigledno dele istog stilistu i fotografa.

28.10.2022 18:15

KO TU KOGA KOPIRA? Uraganke  ismejane na društvenim mrežama, fanovi im poslali brutalne poruke! (FOTO)
FOTO: ST/N. Pančić

Predstavnice Srbije na poslednjoj Evroviziji, članice grupe Hjurikejn Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, odlučile su da krenu svaka svojim putem.

Uraganke su se razišle, međutim, postavlja se pitanje da li i dalje dele istog stilistu. Do ove nedoumice su fanovi uraganki došli nakon nekoliko objava na društvenim mrežama koje su imale. Ivana i Ksenija kao da i dalje isto razmišljaju, te su rešile da jedna drugoj budu kopija. Atraktivne lepotice, izazvale su buru komentara fotografijama na kojima su maltene isto stilizovane i na isti način se fotografisale. Ko tu koga kopira?

Na jednom fotografiji Ksenija objavila na svom Instagramu, ima ispletene dugačke kike, poput nekih užadi. Na maltene istu ideju došla je i njena, dojučerašnja, koleginica iz grupe. Fanovi pevačica već su ušli u polemiku oko toga ko prepisuje i od koga, kao i kojoj bolje stoji ovakav stil.

" Ivani bolje stoji ovaj divlji fazon, Ksenija je više slatkica"

" One i dalje isto izgledaju, jel im neko rekao da nisu više u grupi?"

" Čekaj, jel se dogovaraju kad će koja ovako da se fotografiše ili to ide po danima"

"Promenite stilistu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

Ono oko čega su se svi složili jeste da su obe veoma zgodne i atraktivne, te da jedva čekaju njihove nove projekte, za koje se nadaju da će biti bolji od onih koje su radile zajedno.

Ni treća članica nekadašnjeg sastava nije ostala bez kritika. Naime, Sanja Vučić nedavno je ofarbarala svoju crnu kosu u bakarnu nijansu, baš onakvu kakvu je prva Ksenija imala. Iako je dobila pohvale na račun promene, nije se moglo primeriti da joj Kneževićeva nije bila inspiracija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)