Zanimljivosti

KAKAV BLAM MEGAN MARKL! Vojvotkinji od Saseksa se smeje ceo svet, učinila je nedopustivu grešku! (FOTO)

Ni članove krljevske porodice ne zaobilaze ponekad neki promašaji u oblačenju, pa tako ni Megan, međutim, ovaj, naizgled ne tako uočljiv, je po mnogima neoprostiv.

11.11.2022 14:01

KAKAV BLAM MEGAN MARKL! Vojvotkinji od Saseksa se smeje ceo svet, učinila je nedopustivu grešku! (FOTO)
Ap photo

Kraljevske članove pomno prati "budno oko" javnosti, naročito žene čije stajlinge ni mediji ni javnost ne propuštaju priliku da komentarišu. Njihova izdanja su uglavnom besprekorna te se trude da ostave utisak lepo i primereno obučenih, čiji će primer drugi slediti. U tome prednjači princeza od Velsa Kejt Midlton, za koju i do sada neku veliku grešku u oblačenju javnost nije pronašla. Njena jetrva Megan Markl, koja otkako su otišli sa Dvora, sledi slobodniji stil oblačenja, koji više naginje šou biznisu nego kraljevskoj porodici iako se trudi koliko može da to bude usklađeno. 

Na jednom zvaničnom događaju, za koji se ne zna od kada datira, Megan se sa princem Harijem pojavila pred okupljenim građanima u lepom teget kaputu, te je stilski ispratila svog supruga koji je bio u sličnom tonu. Ipak oštrom oku nekoga iz publike ili medijima, nije promakao jedan detalj, za koji su mnogi rekli kako je nedopustiv promašaj. 

Dok su prolazili pored okupljenih građana zagrljeni, prebačenim rukama diskretno preko struka jedno drugom,  prisutni su zapazili s leđa jedan detalj na Megan. Naime, ona je nosila kaput na kojem je i dalje bio ušiveni procep koji je svojstven za nove kapute i namena mu je da se kaput tokom prodaje i skladištenja ne savija i gužva. Vojvotkinja od Saseksa ili njen stilista su očigledno zaboravili da to uklone. Korisnici mreža su jedva dočekali da prokomentarišu celu situaciju.

 

- O, ne! Na to je trebalo da misli njen stilista.-

- O Bože, neko je pozvao modnu policiju.-

- Hari je zaboravio da učini to.-

- Mora da je stilista mrzi.- nadovezivali su se komentari.

I dok su mnogi videli u ovome jedan veliki propust, te iskritikovali one koji su je oblačili, drugi korisnici mreže su rekli kako se to svima može desiti te da je i Megan poput drugih samo obična žena i lepa i uprkos takvim promašajima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)