Zanimljivosti

OVA LEPOTICA IMA MOŽDA I NAJVEĆE UŠI NA SVETU, A TEK ŠTA MOŽE DA RADI SA NJIMA: Nadrealni snimci manekenke obilaze svet, jednom objavom je posebno šokirala! (VIDEO)

Barbosu Spenser na TikToku prati više od 8 miliona korisnika, a mnoge žene joj svakodnevno zahvaljuju, evo i zašto.

10.11.2022 14:30

OVA LEPOTICA IMA MOŽDA I NAJVEĆE UŠI NA SVETU, A TEK ŠTA MOŽE DA RADI SA NJIMA: Nadrealni snimci manekenke obilaze svet, jednom objavom je posebno šokirala! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/spencer.barbosa

Mnogima od nas neki nedostatak na telu predstavlja problem i kompleks koji i te kako ume da muči. Nekima je to visina, nekima težina, dok se kod ostalih javljaju možda manje značajni, ali za njih uočljivi nedostaci koji ima kvare kvalitet života. Iako bi možda druge devojke na njenom mestu stalno puštale kosu i njome prikrivale uši kojima nisu zadovoljne, Barbosa Spenser, poznata Tiktokerka model ih ponosno pokazuje. 

Kako je navela u jednoj od svojih objava, ona voli svoje velike uši. Sklanjajući kosu iza i pomerajući ih poput Damba ona je pokazala da nema problem s tim "nedostatkom", te da i pored toga što možda može da to koriguje kod hirurga, ona prihvata sebe onakvu kakva je. Svedena šminka i potpuno prirodni izgled koje forsira mlada zvezda društvenih mreža, oduševilo je njene pratioce.

- Svaki dan me činiš samopouzdanijom -

- Taj osmeh na kraju me je dobio.Ti si kraljica -

- Da li ti to pomeraš svoje uši? -

- Predivna si Spenser. Nije važno što imaš velike uši -

- Imam velike uši i svi se zezaju na moj račun - nizali su se komentari njenih pratilaca na TikToku.

@spencer.barbosa

😭😭😭😭😭😭this is so funny to me lmao ♬ there is a light the never goes out - neve ୨୧

Inače, to nije prvi put da Barbosa ima takav "zabavan" sadržaj među svojim objavama. Ako je sudeći po ostalim snimcima koje postavlja na svoj profil, ona se trudi da prikaže žene onakvima kakve jesu. Bez problema pozira i pokazuje neki višak sala na telu, nedepiliranu zonu ili neku pozu koja nije najatraktivnija za društvene mreže.

Kako je u jednoj objavi navela, ženstveno i te kako može da bude kada neko nije u potpunosti izdepiliran, zbog čega je dobila, na jednom snimku, 6,6 miliona sviđanja. To je ujedno i post kojim je privukla najviše pažnje, ali i šokirala pratioce širom sveta.

Barbosa je, inače, dvadesetogodišnja kanadska glumica, Jutjuberka i Tiktokerka koja objavljuje zabavne sadržaje na mrežama. Pojavila se u nekoliko poznatih filmova, međutim, slavu je stekla daleko više gledanijim i praćenijim sadržajima na društvenim mrežama. Izuzetno je popularna među mladima jer promoviše prirodan i realan izgled žene.

Mnoge žene i devojke su joj se u komentarima zahvalile na tome što podiže svest da treba voleti i prihvatiti svoje telo kakvo god ono bilo, napomenule su joj i ona na taj način jača i podiže njihovo samopouzdanje realnim objavama u kojima se svako pronalazi.

Bonus video:

Komentari (0)