Zanimljivosti

DA LI PREPOZNAJETE DEVOJČICU SA SLIKE? Supruga je jednog od najmoćnijih Srba!

Fotografija koja je ovih dana obišla društvene mreže izazvala je ogromnu pažnju, ali i oduševljenje.

10.11.2022 13:56

DA LI PREPOZNAJETE DEVOJČICU SA SLIKE? Supruga je jednog od najmoćnijih Srba!
Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Život poznatih oduvek je intrigirao javnost, međutim, kada su u pitanju momenti iz detinjstva, često se dešava da oni nisu dostupni baš svima, iako je posebno interesantno videti kako su neke od najvećih zvezda današnjice izgledale dok su upoznavale svet i pravile prve korake. Retki od njih to podele sa svojim fanovima i na taj način pokažu da su baš kao i svi ostali bili mala, nestašna deca, koja nisu ni slutila gde će danas biti. Ima, naravno, i onih koji ne kriju taj deo svog života, rado ga se sećaju i žele da pokažu fanovima kako su i oni uživali u svom detinjstvu i dečijim igrarijama.

Društvene mreže je davno obišao snimak Novaka Đokovića kao sedmogodišnjaka koji daje intervju za dečiju emisiju. Kod mnogih je izazvao simpatije jer je još kao dečak delovao samouvereno i već se naziralo da će biti zvezda. Tragom svog supruga, nedavno je i Jelena Đoković otkrila kako je ona izgledala dok je bila devojčica, čime je obradovala mnoge svoje pratioce na Instagramu.  

- Najlepša sećanja iz detinjstva vezuju me za vreme provedeno sa bakomi dekom u Ljigu. Tako smo provodili letnje raspuste na bazenu, sećam se te sreće i radosti kada bih ugledala baku kako nam donosi korpu punu krofi i kiflica za užinu. U trenutku bismo ih smazali i vikali "ima li još"?- napisala je ispod svoje fotografije iz detnjstva Noletova supruga.

Ona je otkrila kako joj je kao maloj devojčici veliku sreću i radost predstavljalo da šeta starim Beogradm i Kalemegdanom, kao i da se vozi na ringišpilu s roditeljima. Ona je otkrila da se tradicija nastavlja, te da se sada i njen sin Stefan vozi na njemu.

Jelenu pored fizičke lepote krasi i ona unutrašnja, zbog koje je posebno draga i omiljena javnosti. Njena skromnost u oblačenju i način na koji se ponaša kad se pojavljuje zajedno s Noletom mnogima služi kao primer. 

Bonus video:

Komentari (0)