Zanimljivosti

GLUMICA OBJAVILA FOTOGRAFIJU ZBOG KOJE SVI PLAČU: Sada ih više nema! (FOTO)

Dženifer Aniston je proslavila 54. rođendan i tom prilikom se prisetila dve izuzetno važne osobe u svom životu, iako je sa jednom od njih, majkom, imala izuzetno buran odnos.

14.02.2023 15:01

GLUMICA OBJAVILA FOTOGRAFIJU ZBOG KOJE SVI PLAČU: Sada ih više nema! (FOTO)
Tanjug/AP

Poznata američka glumica Dženifer Aniston je pre nekoliko dana proslavila 54. rođendan i time obeležila još jedno poglavlje u životu, opstajući dugi niz godina na filmskoj sceni, šarmantna i optimistična uprkos mnogim životnim brodolomima. Iako je danas svi znaju kao izuzetno uspešnu, Anistonova je ranije otkrila da kao ni kod drugih poznatih ličnosti ni na njenom putu nisu uvek "cvetale ruže". Naime, zvezda serije "Prijatelji" je pre nego što se pojavila pod svetlima reflektora i na sceni bila konobarica, prodavala je proizvode za mršavljenje i bila potpuno nepoznata, obična devojka.

Ap photo

Glumica Dženifer Aniston je nedavno proslavila 54. rođendan

Kao i u slučaju mnogih drugih, u probijanju ka vrhu Anistonova je imala podršku roditelja koji su takođe bili glumci. Vrativši se decenijama unazad, Džen je na svoj rođendan objavila dirljivu fotografiju koja je mnogima izmamila suze. Na njoj glumica pozira kao devojčica sa svojim roditeljima, pri čemu je u naručju drži njen otac Džon Aniston, a pored njih je i njena majka, bivša glumica Nensi Dau.

- Razmišljam o ova dva bića koja su mi podarila život dok uživam u poslednjem sjaju prelepog rođendana. Osetila sam mnogo ljubavi od mnogih i sve će me to nositi kroz divlju i prelepo nepoznatu godinu pred nama. Volim vas!- napisala je glumica emotivnu poruku u opisu fotografije.

Fotografija je pokupila više od milion sviđanja, a njeni pratioci nisu popustili priliku da joj požele srećan rođendan i da prokomentarišu njen dirljiv gest.

- Kako si se divno prisetila svojih roditelja na jedan od njima najradosnih dana u životu -

- Gledala sam tvog tatu u "Danima naših života" i uvek sam smatrala da je jako zgodan. Vau. Predivna slika tebe i tvojih roditelja. Počivaj u miru Džone -

- Kakva divna porodična slika! Srećan rođendan, Džen! -

- Zaslužuješ sve te ljude koji te vole -

- Vau, koliko zapravo ličiš na majku. Srećan rođendan - komentarisali su njeni pratioci.

Divna stara porodična fotografija iz Dženine arhive je oduševila njene pratioce ali je i dirnula sve imajući u vidu da je otac Anistonove preminuo prošle godine u 90. godini života. Džon je bio poznati američki glumac, poreklom Grk, koji se proslavio ulogom u kultnoj seriji "Dani naših života".

Njena majka, Nensi Dau, umrla je 2016. godine, a neposredno pred njenu smrt njih dve su izgladile dugogodišnji zahlađen odnos. Nakon rastanka sa Džonom, Dauova je prolazila kroz težak period pa je, po priči glumice, nekada bila i mnogo stroga. Majka i ćerka nisu razgovarale 15 godina, a Dženifer je čak nije pozvala ni na veselje povodom ozvaničenja svoje veze s Bred Pitom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)