Zanimljivosti

DŽESI DŽEJ OTKRILA POL DETETA, PA PROŠETALA GO STOMAK NA BRIT NAGRADA: Nakon loših vesti ponovo blista od sreće (FOTO/VIDEO)

Pevačica je bukvlano sijala na londonskom crvenom tepihu i privukla pažnju medija i javnosti.

12.02.2023 18:30

DŽESI DŽEJ OTKRILA POL DETETA, PA PROŠETALA GO STOMAK NA BRIT NAGRADA: Nakon loših vesti ponovo blista od sreće (FOTO/VIDEO)
Instagram-jessiej

Pevačica Džesi Džej (34) bila je u centru pažnje tokom jučerašnje dodele britanskih muzičkih nagrada (BRIT) u Londonu. Džesi Džej je tako rešila da nastavi trend paradiranja golim stomakom tik pred porođaj poput drugih poznatih lepotica. 

Pevačica Rijana prva je šokirala javnost kada se sa stomakom do zuba, koji je tom prilikom bio ceo otrkiven, pojavila na prestižnim dešavanjima, a taj trend pokazivanja stomaka na crvenom tepihu slepo je sledila i manekenka Adriana Lima. Mnogi su navikli da trudnice, a pogotovo one koje su u poodmakloj trudnoći, budu u udobnoj širokoj garderobi. One retke srećnice koje su još uvek prilično zgodne, ali imaju stomačić, navodno mogu i da ponesu usku dugu haljinu. Rijana je pak poznata kao dama koja ne mari mnogo za mišljenje drugih, tako da je srušila sve tabue kada je prošetala ogroman otkriven stomak i pokazala da nema ničeg čudnog u tome i kada su VIP ličnosti trudne.

Džesi nije bila na dodeli BRIT nagrada poslednjih 10 godina, a budući da je ovoga puta trudna, ona je do detalja osmislila neobični stajling. Ponela je čipkani crveni top i čipkane helanke u istoj boji. Izgleda da ona odlično podnosi drugo stranje, tako da je ništa nije sprečilo da ponese i visoke crvene štikle. Celu kombinaciju zaokružio je ogroman ogrtač koji je imao sitne volane od tila u vidu karnera. Pevačica je zbacila rukave, a šlep se vukao za njom po podu, tako da kompletan utisak nije izostao, što prenosi i San.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

Džesi prati 12,6 miliona ljudi, a oni nisu krili oduševljenje senzacionalnim izgledom omiljene pevačice na crvenom tepihu.

-  Boginja -

- Ovako se slavi žensko telo, predivno! -

- Ostala sam bez daha gledajući je -

- Ona prosto sija -

- Toliko sam srećna zbog tebe da mi dođe da zaplačem! -

- Džesi nikada nije izgledala lepše! -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

Pevačica, koja je u aprilu prošle godine potvrdila da je u vezi sa košarkašem Čenanom Kolmanom, pre 13 meseci nažalost je izgubila bebu. Ona je zbog toga bila veoma tužna, a osećanja nije krila i po društvenim mrežama. Međutim Džejeva je oktobra prošle godine otkrila da je ponovo u drugom stanju, a po svemu sudeći Kolman je srećan otac. Vest je objavila na Instagramu uz emotivni snimak koji prati početak i razvoj trudnoće, a njime je raznežila i obradovala pratioce i za kratko vreme dobila više od milion lajkova.

- Toliko sam srećna i uplašena što ovo delim sa vama... Molim vas, budite nežni prema meni. Iskreno, ova devojka sad samo želi da plače u javnosti, dok jede krastavčić preliven čokoladom i da je niko ništa ne pita - napisala je šaljivo pevačica uz snimak.

Džesi se na snimku vidi i kako pevuši, a po njenim rečima dečak uvek reaguje na njeno pevanje.

- Njemu se uvek sviđa kada pevam ovu pesmu, i da , čekam dečaka. Obećavam da na snimku nosim donji veš! - objasnila je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)