Zanimljivosti

SNEŽANA DAKIĆ U LEOPARDU OD GLAVE DO PETE: Voditeljka u pripijenom kombinezonu napravila opštu pometnju, ovakvu je nikada nismo videli (FOTO)

Iako se godinama isključivo bavila pitanjima mode, rešila je da polje interesovanja proširi i na psihoterapiju.

07.02.2023 13:01

SNEŽANA DAKIĆ U LEOPARDU OD GLAVE DO PETE: Voditeljka u pripijenom kombinezonu napravila opštu pometnju, ovakvu je nikada nismo videli (FOTO)
ATA images

Voditeljka Snežana Dakić (53) poznata je kao dama od stila, a mnogi se sećaju perioda kada je vodila emisiju "Ljubav i moda". Ona je poznata kao novinarka i voditeljka koja se bavi modom, ali poslednjih godina odlučila je da proširi svoju interesnu sferu i na područje savetovanja. Tako se na njenom Instagram nalogu sve češće mogu videti objave u kojima ona daje savete ženama, ali i svima drugima kojima je savet neophodan. Ona je tako ovih dana sve češće gost u emisijama ali u svojstvu psihoterapeuta, a brojne su dame koje komentarišu kako im je upravo Dakićeva neizmerno pomogla.

Snežana ne samo da je decenijama izveštavala o modi i lepoti, već važi za ženu istančanog stila, a  jedna njena objava naišla je na veliki broj komentara. Dakićeva se na snimku pojavljuje u kombinezonu leopard printa. Nogavice su zvonaste i ravno padaju šireći se, dok je u predelu grudi dekolte. Voditeljka je uz njega uparila crne salonke, crnu kožnu jaknu i torbicu. Dugu kosu je ispravila i zalizala, a od šminke je primetan upečatljiv crveni karmin.

 

 

Fanovi su bili oduševljeni ovim seksepilnim izdanjem Dakićeve, koja izgleda kao da je za nju vreme stalo.

- Kakva seksi tigrica -

- Divna i zgodna žena -

- Sjajno i moćno -

- Promenila si krzno i misliš da si leoprad, ali ja znam da si ti lukava lisica, mada dobro ti stoji! -

- Sneki je ribetina! -

- Za tebe su godine stale! -

- Predivna žena!!! -

Snežanine objave na društvenim mrežama su uvek odlično prihvaćene, a jedan od poslednjih saveta odnosi se na strah od propuštanja.

- Strah od propuštanja je prisutan i kod mladih i starijih. I jedni i drugi se jednako boje da će nešto propustiti tokom života, tako da umesto da uživaju, oni provode život u konstantnom strahu. Umesto da živite u grču, rešenje je da se fokusirate na sadašnji trenutak i ne razmišljate ni o čemu drugome osim ovde i sada. Takođe je neophodno da sve toksične ljude i one koji vam narušavaju duševni mir udaljite iz života i videćete kako će strah postepeno postajati manji - odgovorila je Dakićeva.

 

 

Odevne kombinacije i njen stil uvek su jednako propraćeni kao i njene izjave. Snežana se, dok priča o strahu od propuštanja, pojavljuje u rolki i kožnoj jakni, a obe su krajnje upečatljive nijanse. Boja je ljubičasto-plava, a pored komentara zadovoljnih pratilaca na društvenim mrežama uvek se nađe i poneki gospodin da udeli krajnje laskavi komplement lepoj voditeljki. Podsećamo da je Dakićeva bila deceniju u braku sa Vladimirom Mikićem iz koga ima ćerku Lauru.

- Vladimir je bio ljubav mog života, muškarac o kakvom sam maštala, bolji od svih poželjnih neženja koji su se u to vreme vrteli oko mene. S druge strane, njegova situacija nije bila nimalo jednostavna. On se sa suprugom i ćerkama bliznakinjama od jedva godinu dana našao usred razvoda. Htela sam da odustanem, ali me je on uveravao da to neće biti prepreka našoj ljubavi, da će bivšoj ženi i deci pomagati i da me nikada neće povrediti - ispričala je ranije Snežana za medije osvrćući se na početak ljubavi, a izgleda da se još nije pojavio muškarac koji ju je osvojio kao nekada Vladimir.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)