Zanimljivosti

ŽENE OPET U ZAPEĆKU: Harijeva dominacija i pijani voditelj obeležili dodelu britanskih muzičkih nagrada u Londonu (FOTO+VIDEO)

Najviše pažnje na crvenom tepihu privukla su Li En Pinok i Džesi Džej, koja je pokazala trudnički stomak, dok je američka pevačica Lizo ponela titulu najglamuroznije zvezde.

12.02.2023 12:30

ŽENE OPET U ZAPEĆKU: Harijeva dominacija i pijani voditelj obeležili dodelu britanskih muzičkih nagrada u Londonu (FOTO+VIDEO)
Tanjug/AP

Hari Stajls bivši član benda One Direction dominirao je na sinoćnoj dodelo britanskih muzičkih nagrada koja je održana u londonskoj 0 2 areni osvojivši četiri glavne nagrade. Čak i sam Hari bio je iznenađen brojem priznanja koje je dobio.

Ženski izvođači i ovog puta su ostali u zapećku pa su dame osvojile samo šest od 15 mogućih priznanja. Naime, pre dve godine ukinute su nagrade za najboljeg muškog i ženskog izvođača kako bi se nebinarne osobe uključile što ide na ruku muškarcima koji osvoje glavne nagrade dok damama ostaju one sporedne, pišu britanski mediji.

Pijani voditelj?

Kako piše britanski San sinoćnu dodelu nagrada obeležio je skandal voditelja Moa Gilagana koji je koji je Luisa Kapaldija oslovio sa Sem.

- Hajde da uživamo u još jednom brilijantnom nastupu. On je kanautor, duh Brit nagrada u ljudskom obliku, sjajan Sem Kapaldi – rekao je voditelj.

Nakon što je shvatio da je pogrešio, pokušao je da se našali na svoj račun ali se samo ukopao joj više.

- Moram da se izvinim jer sam ga nazvao Sem. To samo pokazuje koliko jaka pića služe večeras – kazao je Gilagan.

Međutim, njega su razapeli na društvenim mrežama.

- Važno je zvati se Sem.

-  Šta ova budala priča. Da li je on mortus pijan – bili su samo neki od komentara na grešku voditelja.

 

Kada su u pitanju stajlinzi na crvenom tepihu ponovo je izdominirao Hari koji se pojavio u crnom odelu sa ženstvenim sakoom i ogromnim cvetom oko vrata, dok je na samoj bini nastupao u svetlucavom crvenom blejzeru obučenim na golo telo.

Pažnju je privukla i Li En Pinok koja je izgledala kao ocvali cvet u narandžastoj haljini sa šlicem do struka i dekloteom do pupka i neobičnom frizurom na glavi. Dekolte je otkrivao njene grudi zbog kojih se našla na udaru fanova koji su jednoglasno tvrdili da joj je hitno potrebno podizanje grudi.

Uspešna kanautorka Džesi Džej pojavila se u smeloj crvenoj kombinaciji, topu koji je otkrivao njen trudnički stomak i uskim helankama, dok je odozgo nosila pufnasti ogrtač.

 

Čuvena američka pevačica Lizo ponovo je zablistala je u crno-zlatnoj uskoj haljini sa zlatnim volanima što je dodatno isticalo njenu kurpulentnu figuru. Glamurozni izgled upotpunila je crnim štiklama i ogromnim zlatnim minđušama, dok je kosu zalizala. Ona je proglašena i za najglamurozniju zvezdu na ovogodišnjoj dodeli britanskih muzičkih nagrada.

Da su ove godine srebrne haljine sa karnerima definitivno u modi potvrdila je pop zvezda Ešli koja je pokazala zategnute trbušnjake u uskom srebrnom topu koji je iskombinovala sa srebrnom suknjom dubokog šlica koji je bio ukrašen karnerima.

Titulu najvećeg frika na crvenom tepihu poneo je Sem Smit koji se pojavio u nečemu što se ni ne može opisati kao odeća. U pitanju je naduvani kostim od crnog sjajnog materijala koji podseća na kese za đubre sa prenaglašenim ramenima i nogama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)