Roditeljstvo STRAVIČAN SNIMAK OBIŠAO SVET! DETE OTVORILO PROZOR NA 4. SPRATU I IZAŠLO NA IVICU: Ali to je bio tek početak, ljudi s druge zgrade su bez daha gledali u užasan prizor! (VIDEO) 17:30
Dete DA LI ZNAMO ŠTA NAM DECA PIJU? DEVOJČICA (4) JE UZELA NEKOLIKO GUTLJAJA SOKA I PALA U NESVEST: Usledio je šok u bolnici i kada je otkriveno šta je bilo u napitku! 21:40
Roditeljstvo MOJ BRAT HOĆE ĆERKICI DA DA NAJJEZIVIJE IME KOJE SAM ČULA: Zgroženu sestru niko ne može da smiri - za nju je OVO tragedija! 08:30
Vesti ANDREU SU OTELI IZ KUĆE KADA JE IMALA SAMO 2 GODINE: Očajna porodica preživela je pakao, a onda su 25 godina kasnije saznali jezivu istinu - neko im je pokucao na vrata! 20:15
Ostali ljubimci OTAC JE SLIKAO DEVOJČICU ISPRED KONJA: Kad je pogledao fotografiju umalo nije pao u nesvest zbog onog što je ugledao iza deteta! (FOTO) 12:46
Vesti MAJKA JU JE SA 5 GODINA OTERALA U RIJALITI - tovila je testeninom i uništavala joj zdravlje: Dovodila je zlostavljače u kuću i potrošila joj sve pare 13:01
Roditeljstvo OVAJ SNIMAK JE OBIŠAO SVET, POGLEDALO GA JE NA HILJADE LJUDI: Devojčica je zaspala, a kada se probudila nešto joj je stajalo iznad glave! (VIDEO) 09:40
Dete MISLILA JE DA NJENA ĆERKA IMA OBIČAN GRIP: Kada je probala da ustane samo se sručila na pod, usledila je retka dijagnoza koje su se plašili! (VIDEO) 15:46
Roditeljstvo RODILA JE BLIZANCE I OSTALA U ŠOKU KADA IH JE UGLEDALA! Čak su se i lekari začudili - mališani su postali predmet ispitivanja! (VIDEO) 09:40
Roditeljstvo DEVOJČICU MARIJU JE MAJKA DOVELA U PRODAVNICU I VIKNULA: UNIŠTILA SI MI ŽIVOT! Nesrećno dete je vrištalo i vuklo je za suknju, ali ona se samo okrenula i NESTALA! 18:30
Vesti BRAČNI PAR JE IZ RUSIJE USVOJIO NAJLEPŠU DEVOJČICU, a onda su je zatvorili u psihijatrijsku ustanovu: Ona se oglasila posle 25 godina i otkrila JEZIVU ISTINU, njene optužbe lede krv! 13:45
Roditeljstvo DEVOJČICA JE PREKLINJALA POLICIJU DA JE NE DAJU OCU: Potresan snimak obišao svet (VIDEO) 20:10