Roditeljstvo RODILA SAM ĆERKU SA 48 GODINA: Sada imam blizu 54, a moja ćerka ne prestaje da mi postavlja najtužnije pitanje - jeziv osećaj! 12:40
Vesti TROVALA SOPSTVENU BEBU DA BI POVEĆALA PRATIOCE NA INSTAGRAMU: Ovo je majka influenserka iz pakla, pogledajte šta je radila prilikom hapšenja! (FOTO, VIDEO) 12:14
Kuce DEVOJČICA JE REŠILA DA IZVEDE CARSKI REZ NA SOPSTVENOM PSU: Dohvatila nož i počela da ga seče, društvene mreže se digle na noge! (VIDEO) 20:00
Kuce OSTAVILI SU ĆERKU SAMU S NEMAČKIM OVČAROM - dete je mirno ležalo na krevetu, a onda je usledio šok! Kamera je sve snimila, u kuću je uleteo otac! (VIDEO) 08:30
Roditeljstvo TAJNA PORUKA DEVOJČICE KOJA JE UMIRALA OD RAKA: Pisala je na poleđini ogledala - njenom ocu se srce slomilo na komade kad je pročitao njene reči! 15:20
Ostali ljubimci VELIKA PTICA SE USTREMILA PRAVO NA DEVOJČICU, ALI SE ONA NIJE NI POMERILA: Divlja životinja se ne odvaja od ovog deteta, prati je na svakom koraku! (VIDEO) 07:05
Dete DEVOJČICI ROĐENOJ SA SRCEM VAN GRUDNOG KOŠA PROGNOZIRALI SU SAMO NEKOLIKO DANA ŽIVOTA: Sada ima 16 godina i evo kako izgleda! (FOTO) 12:20
Roditeljstvo USVOJILA JE DVOGODIŠNJE DETE, KOJE NIKO NIJE ŽELEO I KOJE JE BILO U 4 HRANITELJSKE PORODICE: Kada je dovela devojčicu kući njene prve reči su joj SLOMILE SRCE! 14:30
Roditeljstvo PORODILA SAM SE, OTIŠLA NA TUŠIRANJE, A ONDA ŠOK - MOJE BEBE NEMA! Vriska je odjekivala bolnicom, kad su pogledani snimci kamera - JEZIVO! 10:40
Vesti DEVOJČICA JE BACILA FLAŠU S PORUKOM U MORE, U NADI DA ĆE SE NEKO JAVITI: Sad napokon stigao odgovor! 16:55
Vesti PRAO JE AUTO KAD MU JE PRIŠAO NEPOZNATI MUŠKARAC, seo u njegova kola i odvezao ih u nepoznatom pravcu: Na zadnjem sedištu su mu ostale DVE ĆERKE! (VIDEO) 21:50
Vesti PRIMETILA JE DA NEPOZNATI ČOVEK GLEDA I SNIMA NJENU MALOLETNU DEVOJČICU - odmah je i ona upalila kameru! Kada je saznala o kome je reč, pošle su joj suze od ŠOKA! 17:33