Zanimljivosti

KEJT MIDLTON UZVRAĆA UDARAC: Očajnički potez princeze da povrati poljuljani ugled, čeka se reakcija javnosti! (FOTO)

Angažovala je tim stručnjaka s kojima radi dok je eksperta za brendiranje Alison Korfild zaposlila kao ličnu asistentkinju.

12.02.2023 16:57

KEJT MIDLTON UZVRAĆA UDARAC: Očajnički potez princeze da povrati poljuljani ugled, čeka se reakcija javnosti! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Kejt Midlton (41) rešila je da promeni taktiku i uzvrati udarac nakon objavljivanja memoara princa Harija „Spare“ (Rezervni) u kojima je otkrio mračne tajne britanske kraljevske porodice. Princeza od Velsa rešila je da povrati poljuljani ugled i popularnost pa je angažovala ceo tim stručnjaka koji će raditi na popravljanju narušenog imidža nje i njenog supruga princa Vilijama.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton je rešena da povrati narušeni ugled svoje i kraljevske porodice

Opala joj popularnost

Prema najnovijim istraživanjima britanskih agencija popularnost Kejt Midlton naglo je opala nakon objavljivanja memoara princa Harija koji je, između ostalog, dobro ocrnio članove kraljevske porodice pa i nju. To se Kejt nimalo ne sviđa posebno kad se zna da je 2011. nakon udaje za princa Vilijama uživala čak 60 odsto podrške Britanaca.

U želji da povrati imidži ona je pored tima stručnjaka angažovala i eksperta za marketing i brendiranje Alison Korfild koju je zaposlila kao njena lična asistentkinja.

Kako pišu britanski mediji, pozivajući se na izbore bliske kraljevskoj porodici, Kejt je jasno da mora nešto da učini posebno nakon što je od kralja Čarlsa III dobila titulu princeze od Velsa koja je nekad pripadala njenoj svekrvi Dajani.

- Ono što Kejt radi vrlo je jasan znak da ima velike ambicije na novoj poziciji koja joj daje i veću ulogu u samoj kraljevskoj porodici. Uloga naslednika ili supruge prestolonaslednika donosi brojne mogućnosti ali i odgovornost jer predstavlja monarhiju ne samo u zemlji već i širom sveta. Ona već ima jasan plan i bio joj je potreban samo tim da svoje zamisli sprovede u delo – rekao je izvor.

Kejt u akaciji, Megan se povukla

Nakon što je princ Hari sredinom prošlog meseca objavio memoare, Kejt se našla u vrlo nezavidnoj poziciji ali je rešila to da promeni. Prvi korak bilo je pokretanje kampanje o važnosti ranog razvoja dece do pet godina i ukazivanje koliko je to važno za kasniji život svakog čoveka.

Akciju je pokrenuo Centar za rano detinjstvo kraljevske fondacije ali je jasno da iza svega stoji Kejt koja smatra da je ovo njeno životno delo. Kejt je majka troje dece što je razlog više da aktivno učestvuje u ovoj kampanji.

Za razliku od nje, supruga princa Harija i glumica Megan Markl primenila je drugačiju taktiku. Ona se potpuno povukla iz javnosti nakon objavljivanja knjige njenog supruga plašeći da će to loše da utiče na njen imidž. I ona radi na rebrendiranju i smišlja kako da povrati simpatije u javnosti što joj može doneti, kako veruje, nove vredne poslove u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)