Zanimljivosti

OTKRIVENI TAJNI SIGNALI KEJT I VILIJAMA: Supružnici su potpuno raskrinkani, svi govore o ovom detalju! (VIDEO)

Vojvoda i vojvotkinja od Velsa pod budnim okom javnosti.

22.01.2023 17:01

OTKRIVENI TAJNI SIGNALI KEJT I VILIJAMA:  Supružnici su potpuno raskrinkani,  svi govore o ovom detalju! (VIDEO)
Tanjug/AP

Život članova britanske kraljevske porodice neprestano intrigira javnost. Njihovo ponašanje mnogi zamišljaju previše strogo i zvanično u javnosti, te ne pomišljaju da su i oni nekada poput nas i da mogu da se opuste i u konverzaciji. Iako ćemo često da ih vidimo u strogo formalnom izdanju, odnosno ponašanju koje je u skladu sa kraljevskim protokolom nekada, nam ne promakne njihova neposrednost ili zanimljiv detalj kojim se približavaju "običnom" svetu. Na Kejt Midlton smo navikli da se uvek smeje, da je ljubazna sa svima te da je u pratnji svog supruga uvek ona ta koja mu daje na bitnosti za razliku od njene jetrve Megan.

Foto: Shutterstock

Kraljevski bračni par važi za dobro sinhronizovane u svom ponašanju

 

Međutim, da li ste znali da i Kejt zna da drži "konce u rukama" i ima kontrolu nad Vilijamom? Čini se da je njen uticaj na muža vrlo značajan i da ona to čini diskretno, dozivajući ga punim imenom što je učinila nekoliko puta na njihovim pojavljivanjima u javnost. Na Tiktoku se pojavio snimak gde ga ona doziva par puta a Vilijam se bez pogovora odaziva.

- Vilijame, duš, pada kiša dođi ispod kišobrana-

- Ona ga uči kako da bude muž-

- Princeza Šarlot radi to sa svojim starijim bratom -

- Tako je kontrolišuća -

 

 

- Način na koji ona ne mora dva put da ponavlja-

- Izgleda kao tipična supruga koja govori mužu šta treba da uradi. Volim to - komentarisali su korisnici mreže.

Nesumnjivo je da je Kejt pokupila simpatije javnosti zbog svoje opuštenosti ali i Vilijam za koga su svi rekli da je sjajan muž i da "skače" na poziv svoje supruge bez reči. Nemali je broj onih koji smatraju da su supružnici dobro sinhronizovani te da se lepo slažu i razumeju bez ijedne reči.

I dok su se neki prisetili Meganininh "ispada" maničnog hvatanja Harija za ruku, rekavši kako je to njen prepoznatljiv način kontrolisanja, mnogi su i u ovom Kejtinom dozivanju videli delić kontrole supruga, ali daleko prefinjeniji.

Za Vilijama važi mišljenje kako je divan muž, što je dokazao i ponašanjem na snimku držeći rukuku diskretno i nežno na leđima princeze od Velsa.

- Srećna žena, srećan život! - zaključila je jedna korisnica.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)