Zanimljivosti

VATRENA VANDA TRAŽI NOVU ŽRTVU! Napravila je haos među fudbalerima, a svi pričaju o njenom novom potezu (FOTO/VIDEO)

Bivša supruga poznatog fudbalera Maura Ikardija malo toga ostavlja mašti na volju svojim pratiocima na Instagramu.

17.01.2023 13:08

VATRENA VANDA TRAŽI NOVU ŽRTVU! Napravila je haos među fudbalerima, a svi pričaju o njenom novom potezu (FOTO/VIDEO)
instagram.com/vanda nara

Vanda Nara, poznata preljubnica koja je trajno osramotila nekadašnjeg supruga, fudbalera Maura Ikardija, ne prestaje da provocira.  

instagram.com/vanda nara

Vanda svakodnevno objavljuje provokativne fotografije  

Atraktivna lepotica veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde je vratila svoje devojačko prezime, Nara, iako je širom sveta poznata kao kontroverzna gospođa Ikardi. Naime, Vanda i Mauro Ikardi prošle jeseni rastali su se nakon osam godina braka, a zajedno imaju dve kćerke. Slavna menadžerka je to javnosti saopštila kratkom objavom na društvenim mrežama. Iako su mnogi pomislili da će se nakon skandala koji je izazvala u braku, ali i karijeri supruga, povući iz javnosti, ona je aktivnija nego ikad. 

Na društvenim mežama svakodnevno objavljuje provokativne fotografije i video-snimke kojima ne ostavlja mnogo prostora mašti. Ponosno pokazuje svoje bujne obline i vešto privlači pažnju javnosti, skrećući je sa skandala koji je izazvala. Naime, argentinska lepotica je svog bivšeg supruga Maura na samom početku veze prevarila s njegovim saigračem Maksijem Lopezom. Odmah potom krenule su spekulacije o njenim brojnim neverstvima, međutim, do razvoda je došlo jer je navodno Mauro nju prevario. Osim toga, Vanda kao menadžerka Ikardija nije se slagala s njegovim odlukama u karijeri, te se znalo da će ga ostaviti čim napusti "bogataški" klub PSŽ. Tako je i bilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Sada Vanda svojim partijanjem, luksuznim putovanjima i provokativnim snimcima privlači pažnju na svakom koraku. Svi se pitaju koji je sledeći fudbaler koji će pasti u njenu mrežu. Pored brojnih osuda javnosti ona je i dalje miljenica muškaraca širom sveta, koji svakodnevno posećuju njene profile na Instagramu i ostavljaju joj brojne lascivne komentare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

- Prelepo izgledaš -

- Šta bih dao da sam makar sat vremena sa tobom -

- Ubijaš me ovakvim fotografijama -

- Žao mi je što nisam fudbaler, možda bih tada imao šanse kod tebe -

- Brutalna si -

- Želimo još ovakvih fotografija, podižeš temperaturu - samo su neki od komentara ispod Vandinih objava.

Čini se da ova lepotica uživa u pažnji koju svakodnevno dobija od brojnih muškaraca, te da joj krah braka nije nimalo teško pao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 BONUS VIDEO:

Komentari (0)