Zanimljivosti

SVET BRUJI O NAJNOVIJEM PIKEOVOM POTEZU: Ovo će zaboleti Šakiru! (VIDEO)

Čuveni fudbaler nastavio je "rat" s bivšom izabranicom nakon što ga je ona napala u najnovijoj pesmi zbog afere sa 12 godina mlađom.

16.01.2023 11:33

SVET BRUJI O NAJNOVIJEM PIKEOVOM POTEZU: Ovo će zaboleti Šakiru! (VIDEO)
shutterstock.com

Samo nekoliko dana nakon što je pevačica Šakira (45) u novoj pesmi "Shakira Bzrp Music Sessions 53" žestoko isprozivala bivšeg partnera Žerara Pikea, usledio je urnebesni odgovor fudbalskog asa. On se, naime, na trening dovezao, ni manje ni više, nego u belom tvingu. 

Kasio umesto roleksa

Podsećamo, u numeri "Shakira Bzrp Music Sessions 53", koju je Šakira objavila na španskom jeziku 11. januara, ona je opevala krah ljubavi s čuvenim fudbalerom s kojim ima dva sina, Milana i Sašu.

"Ja vredim kao dve od 22 godine
Zamenio si ferari za tvingo, roleks za kasio
Mnogo teretane, ali poradi malo i na svom mozgu 
Mislio si da ćeš me povrediti
ali ja sam se vratila još jača
Žene više ne plaču, žene fakturišu...
" - samo je deo stihova najnovije numere iz kojih se jasno da zaključiti kakvu poruku Šakira šalje Pikeu, budući da je on nedugo po razlazu sa njom uplovio u vezu sa 12 godina mlađom devojkom Klarom Čiom Marti.  

Već nekoliko dana kasnije Pike se pojavio u jednoj emisiji i s ponosom pokazao kasio sat koji je nosio umesto skupocenog roleksa.

U tvingu na trening

Fudbalski as sad je otišao korak dalje pa je svoj skupoceni ferari zamenio belim tvingom, kojim se dovezao na trening i ponosno ga parkirao među skupocenim automobilima svojih saigrača iz Barselone. Iz auta je izašao sa osmehom na licu, jasno stavljajući do znanja da ga stihovi bivše partnerke ni najmanje nisu povredili.

Kolumbijska pevačica nije regovala na javne provokacije bvišeg, ali je na svom Tviteru postavila snimak iz provoda s prijateljima. Na snimku se vidi kako igra i zabalja se, a imala je da poruči samo jedno.

- Šta bi bilo od nas bez prijatelja koji nam suše suze i slave lepe trenutke? - napisala je Šakira uz snimak iz provoda. 

Inače, njena numera "Shakira Bzrp Music Sessions 53" postala je hit broj 1 među fanovima španskog govornog područja.

- Vau! Ne mogu da verujem! Broj jedan za tri dana!!? Hvala vam puno na podršci  i to što sam tri uzastopna dana broj 1. Neverovatno je! Hvala vam svima na podršci koju mi pružate! - napisala je kolumbijska pevačica na Tviteru. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)