Zanimljivosti

ŠTA JE SA PIKEOM? Snimak bivšeg Šakirinog partnera s novom devojkom izazvao salve reakcija! (VIDEO)

Bivši španski fudbalski reprezentativac ne prestaje da privlači pažnju svetske javnosti, pre svega zbog veze s 12 godina mlađom devojkom i prepucavanja s bivšom partnerkom.

15.01.2023 16:01

ŠTA JE SA PIKEOM? Snimak bivšeg Šakirinog partnera s novom devojkom izazvao salve reakcija! (VIDEO)
Profimedia

Đerar Pike, penzionisani španski fudbalski reprezentativac, pre nekoliko meseci je odlučio da stavi tačku na jednodecenijsku vezu s pevačicom Šakirom, nakon čega je veoma brzo uplovio u novu romansu i to s dosta mlađom Klarom Čiom Marti. Sa njom je u poslednje vreme sve češće u javnosti, a mediji su nedavno spekulisali i da ju je upoznao s roditeljima.

S druge strane, tabloidi širom sveta ovih dana ne prestaju da komentarišu i Šakirinu novu pesmu i stihove te numere, koji gotovo sigurno aludiraju na krah pevačicine veze s fudbalerom, što jasno govori o tome da strasti među bivšim ljubavnicima nisu "stišane". Pike, navodno, kolikogod delovao hladno i ravnodušno, razlaz od pevačice ne prihvata baš tako nonšalantno. Najpre je nakon izlaska Šakirine pesme na Tviteru postavio šaljivi emotikon, uz koji više nije imao nikakvu reakciju, zbog čega je lako zaključiti da ga to što njegova bivša radi i te kako i dalje dotiče. Ubrzo potom su mediji objavili snimak na kom se vidi kako se bivši reprezentativac vozi sa svojom 12 godina mlađom izabranicom, a koji je izazvao burne reakcije zbog njegovog izgleda.

Par je snimljen u automobilu, a mnogima koji su video-zapis pogledali od početka do kraja nije promaklo to da Pike deluje zamišljeno i odsutno. Naime, dok ih sa strane saleću fanovi i dok se njegova mlađana devojka smeška i nešto mu objašnjava, fudbalerov pogled deluje "prazno, bez fokusa i kao da je uopšte ne sluša to što mu Klara govori".

- Misli da je Šakira -

- Karma ih ne ostavlja na miru - 

- Volim ih i ona nije kriva ni za šta, on ne voli Šakiru -

- Što loše počne, loše završi -

- Misli da je Šakira. Šta se desilo Šakira? - komentarisali su korisnici mreže.

Ipak, bilo je i dosta reakcija Žerarovih fanova koji smatraju da su on i Klara savršen par i da deluju zaljubljeno. Ta grupa ljudi je u snimku videla čistu ljubav i navodili su kako fudbaler sadašnju partnerku "posmatra s posebnom emocijom". 

Podsetimo, Šakira se u najnovijoj pesmi obraća "nekom tamo muškarcu" rečima da je "menjao Roleks za Kasio i Ferari za Tvingo". Nakon izlaska pesme Španac je u jednoj emisiji šaljivo i ponosno na svojoj ruci pokazao sat Kasio, otkrivši kako je nedavno sklopio ugovor sa tim brendom. Takođe je napomenuo da će "na utakmicu u nedelju doći u Renou Tvingu" posle čega su mu mnogi zamerili "da je neozbiljan i da se šali s veoma ozbiljnim stvarima".
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)