Zanimljivosti

ISPOVEST STJUARDESE O PONAŠANJU POZNATIH TOKOM LETA: Svi govore o tome šta je Kim Kardašijan uradila, grozno zaista! (VIDEO)

Nakon što je napustila posao u avio industriji Ket Kamalani odlučila je da sve ispriča u snimku na Tik toku..

13.01.2023 21:01

ISPOVEST STJUARDESE O PONAŠANJU POZNATIH TOKOM LETA:  Svi govore o tome šta je Kim Kardašijan uradila, grozno zaista! (VIDEO)
tiktok/katkamalani

 Bivša američka stjuardesa Ket Kamalani prisetila se susreta sa slavnim osobama tokom letova i nekima od njih dala ocenu za ponašanje. Ona je sve to objavila u video-snimku na Tiktoku koji je ubrzo postao viralan.

Na njenoj listi našle su se brojne poznate ličnosti. Na letu od Los Anđelesa do Njujorka, Ket je srela Kim Kardašijan  za koju kaže da je bila toliko slatka da joj nije zamerila ni to što je otišla do toaleta bez cipela. Dala joj je maksimalnu ocenu 10.

Profimedia

Kim Kardašijan

 

U snimku se pominje i nekadašnju manekenku Rouzi Hantington za koju je ispričala da je bila jako izbirljiva u jelu i piću tokom višečasovnog leta.

 

 

- Letela je iz Njujorka u London. Miriše neverojatno, ali ona nije ništa pojela niti popila od posluženih obroka. Samo je kupila izvorsku vodu - rekla je stjuardesa.

Glumicu Elizabet Berkli opisala je kao preslatku poput anđela.

- Bilo je pomalo ludo s njom, njenim detetom i dadiljom, ali bila je tako ljubazna. Baš poput anđela - govori Kamalani u svom snimku. Ona je takođe dobila maksimalnu ocenu za svoje ponašanje.

Najviše pažnje fanova privukla je priča o starleti i rijaliti zvezdi Kim Kardašijan.

- Kim ide regularnim letom? -

-  Šokirana sam da zvezde ne idu privatnim avionima-

- Zašto je išla bosa po avionu?- samo su neki od komentara na objavljenom snimku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)