Zanimljivosti

OD NJENIH OBLINA ZASTAJE DAH: Prijanka pokazala atribute, a svi pričaju o samo jednom detalju! FOTO)

Kroj haljine koji je ponela poznata glumica Prijanka Čopra, pristaje gotovo svakoj figuri ali njena boja je za najhrabrije.

14.01.2023 12:02

OD NJENIH OBLINA ZASTAJE DAH: Prijanka pokazala atribute, a svi pričaju o samo jednom detalju! FOTO)
shutterstock.com

Prijanka Čopra važi za jednu od najlepših holivudskih glumica poreklom iz Indije i svoje korene ponosno promoviše gde god se pojavi. Često smo je viđali na mnogim javnim događajima obučenu u tradicionalni indijski sari koji joj savršeno pristaje. Kako se čini, Čopra je poput većine mladih dama, što i njen posao zahteva, vernija elegantnijim i glamuroznijim izdanjima u kojima posebno ističe svoju ženstvenost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

Naime, ona se pojavila skoro u Indiji na nekom događaju u midi fluorescentnoj narandžastoj haljini u stilu Odri Hepbern, koja se od struka širi i pada nadole ističući sve lepote ženskog tela. Glumica se trudi uvek da na suptilan način pokaže svoje obline i atribute a da to ne prelazi granicu dobrog ukusa. 

Haljina je imala kaiš po sredini i džepove, izgledajući urbano i elegantno istovremeno. Modni stajling glumica je uparila narandžastim salonkama i diskretnim nakitom, a gustu valovitu kosu sa karamel pramenovima je raspustila preko ramena. Prijanka je poznata po tome što svako njeno pojavljivanje odiše samopouzdanjem te se tako pojavila i na ovom događaju gde je mnoge ostavila bez daha.

Korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni njenim izdanjem, primetivši da na sebi ima trendi i upadljivu boju koja joj savršeno pristaje. 

- Predivna haljina sa džepovima.-

- Mislim da ona predstavlja sebe bolje od drugih poznatih iz Indije, uključujući Ašvaraju-

 

 

- Ona je savršena-

- Volim njeno samopouzdanje, njenu inteligenciju.Najbolja si, moja omijena - 

- Jednako je lepa kako pred novinarima tako i u filmovima- komentarisali su korisnici mreža. 

Iako je Prijanka većinu oduševila svojom pojavom, bilo je zluradih komentara poput tih da glumica podseća na muškarca i slično, te da je sve manje zgodna iz dana u dan.

Uprkos tome što je svesna da ima i onih koji je ne vole, Prijanka puna saopouzdabha korača i niže uspehe. Pored sebe ima supruga mlađeg 7 godina Nika Džonsa sa kojim su u skladnoj bračnoj zajednici već nekoliko godina. Glumica na mnogim svojim nastupima i gostovanjima ističe da je samopouzdanje kod žene nešto najvažnije te da svaka žena treba da bude nezavisna od muškarca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

U jednom od svojih gostovanja istakla je važnost finansijske samostalnosti koju svaka žena treba sebi da obezbedi, objašnjavajući kako joj je to govorila majka još dok je mila mlada i počela da radi sa svega 17 godina. Za samopuzdanje je rekla da je to jedan od najlepših aksesoara koje žena može poneti. Dakle, ne radi se ni o haljini nekad ni o cipelama, bitno je kako zračimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)