Zanimljivosti

DANIJELA DIMITROVSKA PONOVO ZALJUBLJENA? Bivša žena Ognjena Amidžića novom fotografijom na Instagramu pokrenula lavinu (FOTO)

Lepa manekenka je zbog najnovijeg stajlinga dobila salve komplimenata, jedan muškarac je čak zažalio što nije lift majstor jer se ona fotografisala u jednom u svojoj zgradi, ali mnogi su primetili da zrači više nego ikad.

12.01.2023 12:57

DANIJELA DIMITROVSKA PONOVO ZALJUBLJENA? Bivša žena Ognjena Amidžića novom fotografijom na Instagramu pokrenula lavinu (FOTO)
ATA images

Manekenka Danijela Dimitrovska pozirala je juče u liftu svoje zgrade i napravila opštu pometnju na društvenim mrežama. Mnogi su se složili da Danijela nikada nije izgledala bolje. Njene duge noge došle su do izražaja u ultrakratkoj suknjici i bodiju, preko koga je ponela crni dugi kaput. Celokupni autfit osvežen je dugim čizmama i beretkom, a sve je u crnoj boji. Manekenka je pustila dugu talasastu kosu i opredelila se za svedeniju šminku.

Celokupan stajling nije bio puka slučajnost, već je inspirisan francuskim urbanim stilom. Povod za sve je, ako je verovati lepoj Danijeli, jeste serija "Emily in Paris" u kojoj glumica Lili Kolins dočarava duh moderene devojke 21. veka usred centra dešavanja u Parizu

Ja nakon što pogledam celu sezonu "Emily in Paris" za dva dana - napisala je u opisu Danijela otkrivši ideju za stajling. 

Usledila je salva pohvala za izgled, a glumica Jelena Gavrilović joj je odgovorila da je Emili smešna u odnosu na zanosnu Dimitrovsku. 

- Grmiš dušo! -

- Nikad bolje nisi izgledala! -

- Perfektna i nepogrešiva u pogledu stila oblačenja -

- Ova žena je još lepša uživo, videla sam je u prolazu! -

- Žena za sva vremena! -

- Duša divna! -

- Svaka čast! -

- Neverovatno seksi, a sa ukusom! -

Našla se i nekolicina duhovitih komentara među kojima se posebno izdvojio jedan.

- Kud ne radim kao lift majstor?! - zapitao se jedan Danijelin pratilac na Instagramu, očigledno razočaran što barem kao majstor nije imao priliku da sretne zgodnu manekenku. 

Lepa manekenka je od 2012. godine do prošlog leta bila u braku sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, a 2013. su dobili i sina. Ipak, posle decenije braka poznati par je prošlog leta rešio da stavi tačku na svoj zajednički život. Njih dvoje upoznali su se 2009. godine na snimanju Amidžićeve autorske emisije "Amidži šou", a naredne godine su počeli da se zabavljaju. Najveća ljubav Dimitrovske, pre Amidžića, bio je odbojkaš Miloš Stojković, a njihova ljubav je trajala nekoliko godina.

Mnogi smatraju da je Danijela ponovo zaljubljena budući da joj ne silazi osmeh sa lica, a fanove kojih ima više od 96.000 skoro svakodnevno oduševljava brojnim fotografijama. Ipak manekenka i dalje misteriozno ćuti, gleda serije, oponaša francuski stil oblačenja i smeška se.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)