Zanimljivosti

SVE JE STALO KAD SE POJAVILA BIVŠA HJURIKEJNKA, ali svi su joj gledali u stopala! Kako je uopšte moguće da u tome hoda? (FOTO)

Atraktivna pevačica Ivana Nikolić snimila je duet sa MC Stojanom pa se, promoviću tu pesmu, pojavila u bundi i obući koja je privukla posebnu pažnju.

23.12.2022 19:43

SVE JE STALO KAD SE POJAVILA BIVŠA HJURIKEJNKA, ali svi su joj gledali u stopala! Kako je uopšte moguće da u tome hoda? (FOTO)
ATA Images

Pevačica Ivana Nikolić je bivša članica Hjurikejna, grupe koju su činile još Ksenija Knežević i Sanja Vučić, a koje su nedavno u novom muzičkom sastavu zamenile nove mlade nade. Svaka od 3 nekadašnje članice su nastavile solo karijeru, pa tako i Ivana. Mnogi su smatrali da je upravo Nikolićeva bila najtraktivnija devojka nekadašnjeg sastava, koja je ujedno i najviša u odnosu na druge 2 dame. Zato su se pojedini iznenadili kada su videli da je obula cipele na pertlanje izuzetno visokih štikli i platformi, budući da njenoj visini i konstituciji to nije potrebno. 

Ivana je tako postavila fotografiju na kojoj izlazi iz automobila, a na sebi, osim crtoglavih potpetica, ima i bundu. Kosu je podigla u visok rep, a mnogi su prokomentarisali da nikad nije izgledala lepše. Pevačica je ujedno fotografijom najavila duetsku pesmu sa MC Stojanom, a objava je za nepun dan dobila blizu 10.000 sviđanja. 

- Jedva čekamo -

- Stiže kraljica -

- Blistaš, draga! -

- Neverovatna fotka -

- Toliko te volimo! -

- Najzgodnija pevačica! - ređali su se komplimenti. 

Nikolićeva je samo 3 nedelje nakon što je Sanja Vučić objavila duet sa Nuccijem krenula istim stopama i objavila pesmu  sa MC Stojanom. Kao rezultat ukrštanja glasova, nastala je pesma "Brutalno".

Fanovi nisu moglli da dočekaju duetsku pesmu budući da su i Ivana i Stojan zaintrigirali javnost najavom da pripremaju ludilo. 

Niste spremni za ovo ludilo… a bogami nismo ni mi - napisala je Ivana na Instagramu.

Pratioci nisu krili oduševljenje što će imati priliku da zajedno čuju jedne od najpopularnijih izvođača, što dokazuju i brojni komentari ispod objave:

- Sigurno će biti odlično! Pokidaćete -

- Stiže duet godine - 

- Pokidaćete, osećam! -

- Biće top pesma, jedva čekamo - samo su neki komnetara.

 

BONUS VIDEO:


Komentari (0)