Zanimljivosti

SVI ZANEMELI ZBOG PENELOPE KRUZ: Otkrila je koji je njen eliksir mladosti (FOTO)

Glumica je oduševila fanove u izazovnim kupaćim kostima, a retko ko bi i pomislio da ona ima 48 godina.

12.01.2023 17:03

SVI ZANEMELI ZBOG PENELOPE KRUZ: Otkrila je koji je njen eliksir mladosti (FOTO)
shutterstock.com

Španska glumica Penelope Kruz (48) u braku je s kolegom Havijerom Bardemom, ponosna je mama dvoje dece, a retko ko bi poverovao da je zaista skoro na pragu 6. decenije. Ona je tako juče izazvala salve pohvala, budući da je objavila veoma izazovne fotografije u kupaćem kostimu. Penelope je u crnom kupaćem, ili je možda u pitanju veš, a preko svega je ogrnula kožnu jaknu. I dan ranije je objavila fotografiju na kojoj je u jednodelnom belom kupaćem kostimu, duboko izrezanom u predelu kukova. 

Penelope izgleda bolje nego ikada, po mišljenju mnogih. Oduševila je ne samo telom, već i licem koje je bar na fotografijama bez ijedne jedine bore. Vidne su jedino pegice i frizura u vidu šiški i duge kose koja ništa nije izgubila na volumenu.

Penelope na Instagramu prati 6,3 miliona ljudi, a svaka od ovih fotografija dobila je oko 150.000 sviđanja. 

- Pogodite ko se vratio! -

- Bolja nego pre 20 godina! -

- Žena koja je uvek na vrhu! -

- Postoji li neka lepša od nje? -

- Još uvek zgodna i prelepa, nekome Bog baš da sve -

- Najlepša žena na planeti! - bile su samo neke od reakcija.

Kao i uvek, našlo se više bračnih ponuda.

- Oduvek si bila moja prva ljubav -

- Videćeš, oženiću te jednog dana! -

- Lepotice, udaj se za mene, daću ti sve! - pisali su oduševljeni muškarci. 

Na Instagramu se ne može videti kako vatrena Španjolka besomučno vežba, a ona ne krije da nikada nije bila zavisna od teretane. To znači da je u njenom slučaju, kada je u pitanju sjajan izgled, očigledno presudilo nešto drugo.

Učila sam klasični balet 17 godina i on je bio veoma koristan za mene. Sada samo radim sa tegovima i pomalo kardio. Takođe, bavim se Bikram jogom koja je potpuno promenila moje telo. Tu ste prikriveni znojem sve vreme, 90 minuta - objasnila je ona.

Njen recept za zdrav život izgleda ovako.

Probudim se u pola osam ujutru, potrebno mi je 7-8 sati sna noću. Ako ne radim, pokušavam da vežbam ujutru, zatim doručkujem sa svojom porodicom, a ukoliko je školski dan, spremam dvoje dece, Lea i Lunu, za polazak. Često im pravim vegetarijanske hamburgere koji su odlični - dodala je španska lepotica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)