Zanimljivosti

ŠAKIRA PIKEU SPREMA PAKAO: Pevačica se bivšem sveti zbog PREVARE, ŽIVOT ĆE MU UNIŠTITI!

Pikeovo neverstvo pretvara se u surovu borbu među supružnicima.

05.09.2022 14:30

ŠAKIRA PIKEU SPREMA PAKAO: Pevačica se bivšem sveti zbog PREVARE, ŽIVOT ĆE MU UNIŠTITI!
Profimedia

Već nedeljama medijski stupci se pune pričama o razvodu pevačice Šakire i fudbalera Đerara Pikea. Nakon decenije ljubavi svemu je došlo kraj zbog fudbalerovog neverstva.

Ne bi to bila tolika drama, da su supružnici uspeli mirnim putem da okončaju svoj brak. Ipak, sve je više izgleda da će ovo biti surova borba. Pike je već našao zamenu Šakiri i javno se pojavljivao sa svojom novom, mlađom izabranicom. To je Šakiru dodatno razbesnelo, te je rešila da mu se sveti i to na način koji će ga najviše povrediti.

 Španska "Marca" piše da Šakira priprema spisak neverstava bivšeg supruga i da ne želi s njim sklopiti nikakav dogovor. Umetnica želi  potpuno statateljstvo nad dvoje dece i odlučila je ići na sud.

Ap photo

Šakira sprema osvetu

 

Pevačicin plan je je da napusti Španiju za koju je više ništa ne veže. Šakira se sa svoja dva sina želi preseliti u Majami, ali  Pike se tome usprotivio.

Printscreen/Instagram/clarachiamartioficial

Pikeova nova devojka

 

Njih dvoje će ići na sud jer na dva ročišta u augustu nisu postigli nikakav dogovor.Trebao je uslijediti i treći susret, ali španski novinari pišu da je odnos između Šakire i Pikea toliko narušen da njih dvoje više ne mogu podneti boravak u istoj prostoriji.

Tanjug/AP

Delovali su kao najskladniji par na svetu

 

Ukoliko bi Šakirin plan uspeo, pitanje je kada bi fudbaler viđao njihovu decu, s obzirom na to da je i zbog sportske karijere vezan za Španiju. Ukoliko bi deca živela na drugom kontinentu, šanse da bi ih video više od 2,3 puta godišnje izuzetno su male.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)