Zanimljivosti

PRIJA POBEGLA OD KUĆE, tražila je i policija zbog muzičara! Burna prošlost poznate pevačice, imala je samo 15 godina i htela je da se uda!

Poznati violinista sa kojim je mlada estradnja umetnica uplovila u romansu svojevremeno je priznao navode o njihovoj ljubavi.

04.09.2022 16:01

PRIJA POBEGLA OD KUĆE, tražila je i policija zbog muzičara! Burna prošlost poznate pevačice, imala je samo 15 godina i htela je da se uda!
Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Prijović (26) godinama uživa u braku sa Filipom Živojinovićem (37), najstarijim sinom bivšeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. Međutim, malo ko zna da to njoj nije prvi iskorak ka bračnim vodama.

Kako su svojevremeno pisali domaći mediji, pevačica je pre Filipa bila ludo zaljubljena još u tinejdžerskim danima, te je čak zbog te osobe i pobegla od kuće. Ona je, navodno, već sa 15 godina bila spremna da se uda za čuvenog violinistu Momira Jovanovića, u kojeg je bila ludo zaljubljena.

Njena majka Borka Mihajlović svoju kćerku jedva je uspela da vrati kući i to uz pomoć policije, pisao je magazin "Star".

Momir Jovanović, koji nastupa po svadbama i drugim veseljima, sve priznao nakon što su delovi Prijovićkine burne prošlosti procurili u javnost.

- Bili smo oboje mladi. Ja sada imam ženu i to je prošlost! - izjavio je Jovanović. 

Prntscrn/YouTube

Momir Jovanović bio je velika Prijovičkina ljubav

Aleksandra nikada nije ni potvrdila, niti demantovala te navode.

Inače, otkad je na muzičkoj sceni, javnosti je bila poznata samo njena emotivna veza sa kolegom Ljubom Perućicom. Njega je, kako se tvrdi, ostavila zbog Filipa. Sa njim je u braku od 2018. godine. Već naredne godine dobili su sina Aleksandra. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)