Zanimljivosti

ZA NJEGOVU SUPRUGU SVI PRIČAJU DA JE ODVRATNO DEBELA, a ova njegova poruka tera suze na oči! Pirs Brosnan pokazao kako voli pravi muškarac!

Legendarni glumac kog je proslavila uloga Džejmsa Bonda često je na meti napada zbog svoje supruge, ali sada je rešio da stane na kraj svim mrziteljskim komentarima.

03.09.2022 20:05

ZA NJEGOVU SUPRUGU SVI PRIČAJU DA JE ODVRATNO DEBELA, a ova njegova poruka tera suze na oči! Pirs Brosnan pokazao kako voli pravi muškarac!
Printscreen Youtube/Oficijalni trejler filma "Sutra ne umire nikad"

Poznati holivudski glumac Pirs Brosnan, koji se proslavio ulogom u kultnoj franšizi o čuvenom britanskom agnetu Džejmsu Bondu, odavno se našao na mnogobrojnim listama najpoželjnijih muškaraca sveta. Međutim, on je tokom perioda najveće slave, pa sve do danas, u srećnom braku i gotovo da se ni u jednom trenutku tokom njegove karijere u medijima nije pojavio bilo kakav trač o nekoj njegovoj eventualnoj aferi. Ipak, javnost je i njega zbog nečega morala da čereči, a razlog je krajnje bizaran. 

Naime, Brosnanovo srce osvojila šarmantna Kili Šej Smit sa kojom on deli sreću i tugu još od 1994. godine.  Kada su se upoznali, bili su jedan od najatraktivnijih parova, zgodni, lepi i mladi. 

Ipak, vreme ostavlja tragove na svakome od nas, pa nije izuzelo ni taj holivudski par. Za razliku od brojnih holivudskih lepotica, Kili na sebi nije radila nijednu od estetskih korekcija, već ponosno nosi svoje godine i prirodno stari. Takvu ju je baš i zavoleo Brosnan, te mu ne smeta ni što danas ima primetan višak kilograma. 

Njegovi fanovi pak smatraju da je njen izgled neprimeren i da on ne treba kraj sebe da ima takvu ženu, već mlađu lepoticu.

Brosanova supruga se, inače, često nalazila na meti kritika, a sada je Brosnan rešio da stane na kraj tome i ne dopusti da neko ponižava ženu koju on voli.

- Neki naši prijatelji su joj ponudili operaciju za smanjenje težine. Međutim, ja obožavam svaki deo njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. I zato što je rodila našu decu - napisao je Pirs i zaštitnički odbranio voljenu suprugu.

Kako je istakao, oduvek ju je iskreno voleo zbog toga kakva je osoba, a ne zbog njene lepote. 

- Sad je volim još i više jer je majka moje dece. Jako sam ponosan na nju i uvek se trudim biti dostojan njene ljubavi - rekao je Pirs, pišu američki mediji.

Komentari na njegovu objavu nisu izostali, a najviše je onih koji su potekli od pripadnica ženske populacije.

- Ovo tera suze na oči - glasi samo jedan od mnogih. 

- Vi ste pravi muškarac - nadovezala se druga čitateljka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)