Zanimljivosti

KRALJ SE ZBOG RUSKE LEPOTICE ODREKAO TRONA, ONA MU NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Uhvatio je u prevari, a sad ga tuži za alimentaciju

Drama ruske lepotice i bivšeg kralja oko alimentacije se nastavlja.

16.12.2022 16:01

KRALJ SE ZBOG RUSKE LEPOTICE ODREKAO TRONA, ONA MU NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Uhvatio je u prevari,  a sad ga tuži za alimentaciju
Foto; Instagram/rihanapetra

Ruska misica Oksana Voevodina udala se 2018. godine za 24 godine starijeg malezijskog kralja Muhameda Petog od Kelantana, koji se odrekao prestola zbog nje. Razveli su se samo nekoliko nedelja nakon što mu je rodila sina, a ona sad kreće u pravnu bitku kako bi izborila veću alimentaciju.

 

 

Prema dosadašnjem dogovoru mesečno dobija 1.500 dolara čime nikako nije zadovoljna. Oksana je angažovala tim advokata kako  bi pokušali da rešiti dugogodišnji spor oko budućnosti njenog trogodišnjeg sina. Advokati tvrde da mesečni iznos alimentacije nije dovoljan s obzirom na to da je njen bivši suprug pedesettrogodišnji sultan Muhamed izrazito bogat.

Advokat poznate lepotice Nikolas Vilkinson rekao je sudu da bivši kralj, koji je abdicirao u januaru 2019. godine, nakon oštrih reakcija javnosti na njegov brak nije postupio u skladu s prethodnim sudskim nalogom u kojem je njegova bivša supruga zahtevala da otkrije vrednost svoje imovine. Vilkinson je takođe nazvao trenutni iznos alimentacije, koji će se isplaćivati do detetovog 18. rođendana ‘smešnim‘, piše Dejli Mejl.

Foto; Instagram/rihanapetra

Bivša Misica želi da opelješi nekadašnjeg supruga

 

Na sudu se navodi i da je bivša Miss Moskve primila jednokratnu isplatu u iznosu od gotovo 15.000 dolara nakon što se par razveo i to nakon samo godinu dana braka.

Bivši kralj navodno nikada nije upoznao svog sina, a veruje se da sultan, koji je i dalje vladar Kelantana u Maleziji, nikada nije javno priznao da je dete njegovo. Oksana je tvrdila da je njen sin sultanov jedini muški naslednik i ‘krunski princ sultanata Kelantan‘ i ‘potencijalni budući kralj Malezije‘.

 

 

Oksana se nakon razvoda vratila u Rusiju, a njen bivši suprug čak je izrazio i sumnju da je dete koje je rodila njegovo. Navodno se razvod desio zato što je Muhamed našao snimak Oksane kako ima odnose u bazenu sa nekim drugim muškarcem, a Oksana je veoma omražena u javnosti jer se veruje da je Muhamed abdicirao zbog nje. Oksana je pričala da je bilo drugačije.

Naime, dva dana nakon venčanja njenom suprugu je, dok je bio u kupatilu, zazvonio mobilni, a na ekranu se prikazalo ime Bob.

Foto; Instagram/rihanapetra

Oksana Voevodina tvrdi da je dete sultanovo

 

- Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju na venčanju. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene tvrdeći da je ona njegova žena, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javim na njegov telefon - ispričala je Oksana, pišu bitanski mediji.

Foto; Instagram/rihanapetra

Oksana Voevodina promenila je ime u Rihana Petra

 

- Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se mi venčali. Osim toga, rekao je i da postoje neke nerešene stvari između njih, a jedna od njih je i podela nekretnina - kaže Oksana.

Ista Čehinja kontaktirala je i s Oksaninim ocem Andrejem Gorbatenkom i rekla mu da je i dalje u braku sa malezijskim kraljem. Bila je to, tvrdi Oksana, žena iz Češke koja se predstavila kao Diana Petra. Njen suprug izašao je iz kupatila, uzeo telefon i otišao u drugu sobu da obavi razgovor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari. (0)