Ispovesti

MISLIO SAM DA ĆE MI KRIZA U BRAKU PROĆI KAD ŽENA DOBIJE POVIŠICU, ALI ONDA SE DESILO NEŠTO JEZIVO: Ispovest jednog očajnog muškarca obišla je svet!

Trisedetogodišnjak je zatražio savet terapeuta nakon što su se obistinile njegove najstrašnije sumnje.

18.11.2022 22:01

MISLIO SAM DA ĆE MI KRIZA U BRAKU PROĆI KAD ŽENA DOBIJE POVIŠICU, ALI ONDA SE DESILO NEŠTO JEZIVO: Ispovest jednog očajnog muškarca obišla je svet!
Shutterstock

Iako je uobičajeno da savet od stručnjaka javno uglavnom traže žene, posebno ako su u pitanju problemi u braku, to je nedavno učinio i jedan očajni muž koji se našao u veoma nezgodnoj situaciji. Naime, kako je on otkrio za britanski San, pre izvesnog vremena osetio je da se njegov odnos sa suprugom menja, pa je počeo da sumnja da ona ima aferu na poslu. Istakavši kako je ranije bila pažljiva prema njemu, te da je njihov ljubavni i intimni život bio dosta uzbudljiviji, veoma lako je osetio kada je postala netrpeljiva prema njemu. Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je u trenucima promene njegova supruga dobila unapređenje na poslu i dok je on verovao da se iza toga krije rešenje njihovih problema, usledilo je nešto mnogo gore.

Zabrinutom suprugu javila se sumnja kada je zajedno sa ženom bio na jednoj proslavi, na kojoj se našao i suprugin šef. Videvši da se on stalno mota oko nje, posumnjao je na neverstvo, što je jasno predočio i njoj na putu do kuće. Ona ga je, međutim, uveravala da tu ništa ne postoji i da je bez razloga ljubomoran i paranoičan. Ipak, ona je zatražila "malo prostora" od svog muža, otišavši na put na nekoliko dana.

Inače, muškarac i njegova supruga su u tridesetim godinama, a u braku su pet godina. Ženin šef je pak deset godina stariji od nje. 

Kako je otkrio nesrećni muškarac, on je besumučno počeo da pratio društvene mreže ženinih kolega na kojima je uočio da se njegova supruga ponaša kao da je u vezi sa šefom. Videvši da su se zapravo iza "radnih kasnih noći" krila pijanstva i druženja sa njim, čovek je odlučio da sve otkrije supruzi ženinog šefa.

- Moja supruga i ja smo se sada razišli i ja sam se odselio pre mesec dana, ali se ne snalazim. Osećam se potcenjeno i više ne znam šta je poenta - zaključio je muškarac u ispovesti.

Savetnica za parove mu je je rekla da je očekivano da se neko oseća izdano i da svima nama može biti bolno saznanje da nas je varao neko koga smo voleli. 

Međutim, rekla mu je da verovatno pada u depresiju, ali da ne treba kroz to da prolazi sam savetujući ga da se osloni na porodicu i prijatelje ako mu se kroz glavu provlače crne misli. Savetovala mu je i da se obrati svom lekaru opšte prakse za podršku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)