Ispovesti

MUŠKARCI VOLE DA ME VEZUJU I BIČUJU, OD TOGA ZARAĐUJEM STOTINE DOLARA! Kejti otkriva tamnu stranu posla kojim se bavi, jedna stvar je posebno bizarna! (FOTO)

Kejti je ostala bez dugogodišnjeg posla i sada zarađuje novac tako što je potčinjena muškarcima i njihovim fantazijama.

11.11.2022 22:01

MUŠKARCI VOLE DA ME VEZUJU I BIČUJU, OD TOGA ZARAĐUJEM STOTINE DOLARA! Kejti otkriva tamnu stranu posla kojim se bavi, jedna stvar je posebno bizarna! (FOTO)
shutterstock.com

Popularnost filma "50 nijansi sive" na velika vrata doneo je tajne sado-mazo seksualnih odnosa. Ko do tada nije znao ništa o ovim erotskim igricama, sve mu je bilo jasno posle nekoliko kadrova. Reč je o potčinjenosti u seksu, ali na način da oba partnera saglasno svojoj volji učestvuju u onome što se dešava. Grub seks nije postao popularan nedavno, postoji od davnina ali je godinama bio zabranjena tema.

Ipak, pored toga što se o njemu ne govori javno, ne znači da nije zastupljen. Kejti jedna Amerikanka iz Londona spoznala je sve tajne ovakvog seksa i od toga počela da zarađuje. Godinama kasnije otvoreno je govorila o svemu sa čime se susrela u ovoj novoj profesiji.

pexels.com

Kejti voli da bude potčinjena

 

- Dobila sam otkaz kao tehnološki višak, a tržište rada u to vreme bilo je apsolutno užasno. Nisam mogla da nađem novi posao i bila sam pod stalnim stresom. Izašla sam jedne večeri na piće sa bivšom devojkom, a ona je, znajući sve moje sklonosti ka BDSM-u, predložila da posao potražim u tamnici. Narednog dana sam započela istraživanje i prijavila se na nekoliko mesta. Posao sam dobila u jednoj veoma lepoj tamnici u centru i tamo završila obuku. Uglavnom se radilo o dominaciji, a povremeno je bilo nešto malo potčinjenosti. U sebi nemam ni trunku želje za dominacijom, tako da je biti domina uvek delovalo usiljeno. U ovoj profesiji, ako ne volite to što radite, to se odmah vidi, nije fer prema klijentu i nije dobro za radnika. Iz tog razloga, odlučila sam da iskoristim sve što sam naučila u tamnici i počnem da radim kao slobodnjak, isključivo sesije potčinjenosti. Bila je to sjajna odluka i sad obožavam to što radim - počela je svoju ispovest za britanske medije.

shutterstock.com

domino dama detaljno opisuje kako izgledaju njene seanse

 

Kako je objasnila, ovaj posao ubrzo joj je postao jedini izvor prihoda, a od njega je lepo zarađivala. Kada je shvatila da joj prija da se nalazi u potčinjenoj ulozi, sve više je pomerala svoje granice. Klijenti su to znali da cene, te se njena zarada sve više uvećavala.

- Svoj sam gazda, određujem sebi radno vreme. Biram sama klijente i za nekoliko sati zaradim više nego što drugi ljudi zarade za čitav mesec na svojim poslovima. Seanse naplaćujem oko 600 evra po satu - govori Kejti, pa detaljno objašnjava kako tačno izgleda njen radni sat.

Foto: Shutterstock

Kejti od posla kojim se bavi zarađuje nekoliko hiljada dolara

 

- Veoma su popularni šibanje štapom ili golom rukom po zadnjici. Klijenti vole da me vezuju i na taj način imaju kontrolu nadamnom. Koriste razne erotske igračke kojima me stimulišu, ali ja ne smem da doživim vrhunac. Ako se to desi, bez njihove dozvole, sledi mi neka vrsta kazne. Jedan klijent je od mene tražio da ležim gola u kadi punoj leda. Takođe, imala sam i jednog muškarca koji je bio opsednut simetrijom. Svaka modrica koju bi mi napravio tokom naših igrica, morala je biti i na drugoj strani tela. Neki su imali poriv da mi celo telo prekiju štipaljkama - govori Kejti tvrdeći da nju više ništa ne može da šokira ili iznenadi.

Kako je dalje objasnila, nikada je nije bilo strah da neko može da joj naudi ili da pređe granice koje bi ona postavila. Obično sa klijentima prvo izađe na večeru ili piće kako bi detaljno bila upućena u njegove namere. 

Pixabay

U svojim seansama koristi razna seksualna pomagala i igračke

 

- Pre i iznad svega, ovo je moj posao. Ovako zarađujem za život i definitivno ga tako doživljavam Ipak, mislim da ne biste mogli ovo da radite da ne uživate u tome. Ako ne uživate u sesiji, klijent će to primetiti - zaključila je ova profesionalna domino dama

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)