Ispovesti

ŠOKANTNA ISPOVEST NAJPOPULARNIJEG GLUMCA FILMOVA ZA ODRASLE: Otkrio je zašto gotovo nikad nema slobodan dan i koje mu je iskustvo u karijeri bilo najneverovatnije!

Džoni Sins tvrdi da su intimni odnosi svrha postojanja pripadnika jačeg pola, to jest razmnožavanje, tako da u trenutku njihovog prestanka "počinje samoubilački proces".

08.11.2022 19:01

ŠOKANTNA ISPOVEST NAJPOPULARNIJEG GLUMCA FILMOVA ZA ODRASLE: Otkrio je zašto gotovo nikad nema slobodan dan i koje mu je iskustvo u karijeri bilo najneverovatnije!
instagram.com

Džoni Sins, jedan od najpopularnijih glumaca filmova za odrasle, govorio je o tome zbog čega je toliko uspešan u poslu kojim se bavi. Kako je objasnio, on, pre svega, uživa u tome, a dan bez seksualnog odnosa smatra izgubljenim. 

- Za deset godina snimao sam koliko god je to bilo moguće. Šest dana u nedelji. Mislim da i dalje imam visok libido, ne znam kako, ali uvek stremim ka uspehu. Morate biti pomalo navučeni na sve to jer vam je seks svakodnevnica. Ukoliko sve posmatrate kao posao može biti naporno. Ali, za mene kome bi svejedno cilj predstavljalo da ima seks svakog dana, kombinovanje posla i zadovljstva predstavlja idealan faktor. Kada bih uzeo slobodan dan ubrzo bih pomislio da je to glupo jer i dalje želim da imam seks - objašnjavao je Džoni Sins, piše Muški magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bread (@brendan.bread13)

Prema njegovim shvatanjima, aktivni seksualni odnosi održavaju muškarca mladim i vitalnim.

Smatram da je svakodnevni seks, ili makar masturbiranje, ono što muškarca održava mladim zbog toga što je to na neki način trik zadužen da prevari vaše telo. Mi smo ovde kako bismo se razmnožavali, u suštini to je čitava naša namena. Jednom kada prestanete to da radite, smatram da vaše telo pokreće samoubilački proces i otpisuje vas polako kao živo biće - tvrdi taj glumac erotskih filmova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jijan.mp4

Govoreći o svojim seksualnim iskustvima, jedno mu je posebno ostalo u pamćenju. Reč je o seksu koji je imao u helikopteru.

- Mislim da je najčudnije mesto na kome sam imao seks najverovatnije helikopter. Uprkos svemu pilot nije dozvolio da pojasevi budu otkačeni tokom leta. Zato, pošto je to bio prilično mali helikopter, uspeli smo da skinemo sigurnosne pojaseve sa ramena i u tom uskom prostoru iskoristimo vreme leta za tri ili četiri poze - dočarao je Džoni svoje iskustvo.

Bonus video:

Komentari (0)