Zanimljivosti

IMA 67 GODINA I NEZASIT LIBIDO: Ova poznata dama je zavisna od intimnih odnosa, kamere su je odale! (FOTO)

Ona ne preza od toga da u javnosti govori koliko uživa u različitim avanturama sa svojim znatno mlađim partnerom, a o svemu tome priča i sa svojim ćerkama.

06.11.2022 13:01

IMA 67 GODINA I NEZASIT LIBIDO: Ova poznata dama je zavisna od intimnih odnosa, kamere su je odale! (FOTO)
instagram/krisjenner

Glavna žena u Kardašijan-Džener klanu, mama Kris Džener, napunila je 67 godina, međutim, to je ne sprečava da otvoreno govori o svojim nestašlucima u spavaćoj sobi, ali i izvan nje. 

Kris je godinama bila udata za Brusa Dženera koji u kasnije promenio pol, te je danas Kejltin Džener. Kris uživa u vezi sa Korijem Gemblom ( 41), a osim što brine za celokupnu porodicu, kako kao majka, tako i za karijere svojih ćerki, ona i te kako voli i sebi da ugodi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Ona je oduvek otvoreno govorila o svojim seksualnim iskustvima, umećima, pa i potrebama. U knjizi koju je objavila 2011. godine, otkrila je i detalje intimnih odnosa sa Todom Votermanom. Tada je opisala njihovu "vatrenu vezu". Kako piše u knjizi, seks su imali u kolima, na teniskom terenu, u kućici pored bazena, u garaži, na stepenicama, ukratko, gde god i kad god su stigli.

U emisiji kod čuvene Elen Dedženeris pričala je o seksualnom odnosu sa sadašnjim partnerom. Tada je nagovestila kako ima aktivan odnos i sa njim, a zatim i dodala kako on za nju misli da je u krevetu nezasita. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Ispričala je i kako je njena ćerka Kloi s drugaricom uhodila Korija nakon što je dobila dojavu da se viđa sa nekom vatrenom crvenokosom ženom. Kada su stgli pred hotel, imale su šta i da vide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

To je bila Kris koja se prerušila u drugu osobu jer ona i Kori vole takve seksualne igrice. Kris je jednom prilikom bila toliko izbuđena, da je morala da izbaci snimateljsku ekipu porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" kako bi njih dvoje imali seks. To sve sve dešavalo u kancelariji Kajli i njene kozmetičke linije.

Kris i u pomenutom rijalitiju često ističe koliko ima vrele odnose sa svojim dečkom, te ne brine ni za kamere, ni za publiku, a ponajmanje za svoje ćerke Kim, Kajli i Kortni kojima prepričava svoje avanture.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)