Strast ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILE KAKO SE PRIPREMAJU ZA SNIMANJA: Mnogi zanemeli zbog tretmana koji je obavezan, a i šta rade kad saznaju s kim snimaju! (VIDEO) 20:01
Strast BILA JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE, A ONDA JE USLEDILO POSRNUĆE: Za Sadorom su uzdisali svi muškarci, dok danas živi pod zemljom i potpuno je neprepoznatljiva! (FOTO) 07:05
Ispovesti DŽENA DŽEJMISON PRIKOVANA ZA KOLICA OTKRILA DA LI IMA HIV: Promenila veru zbog partnera, otkrila da je silovana, a onda se desila najveća tragedija koja joj je promenila život (FOTO) 19:01
Strast OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA SNIMANJE FILMOVA ZA ODRASLE: Mia progovorila šta rade muškarcima koji ne uspeju da ispune očekivanja, zaista surovo! 10:10
Ispovesti ŠOKANTNA ISPOVEST NAJPOPULARNIJEG GLUMCA FILMOVA ZA ODRASLE: Otkrio je zašto gotovo nikad nema slobodan dan i koje mu je iskustvo u karijeri bilo najneverovatnije! 18:01
Zanimljivosti FUDBALER IZ ZATVORA POSTAO ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE! Njegova priča mnoge je zgrozila, otkrio je surove detalje i na šta je bio primoran tokom prvog snimanja (VIDEO) 15:01
Ispovesti NAJNAGRAĐIVANIJA MILF GLUMICA U INDUSTRIJI ZA ODRASLE PROŠLA KROZ PAKAO ZLOSTAVLJANJA: Svaki dan su mi govorili da sam ružna, debela i odvratna! 19:01
Ispovesti LUNA PROGOVORILA O VEZI CRKVE I EROTSKE INDUSTRIJE: Napustila je profesorski posao i postala zvezda filmova za odrasle! (FOTO) 20:01
Strast ŠTA U KREVETU ŽELE ŽENE SA BALKANA? Nestvarni rezultati istraživanja, svi su iznenađeni izborom Srpkinja, a Mađarice i Hrvatice su razočarale muškarce! 06:05
Ispovesti OTKRILA MRAČNE TAJNE INDUSTRIJE FILMOVA ZA ODRASLE: Užasavajuće scene kroz koje sam prolazila ogadile su mi odnose! 07:05
Ispovesti ISTINA O NAJČUVENIJEM FILMU ZA ODRASLE NA SVETU! Glumica sve otkrila: Terali su me na svaku scenu, držali su mi pištolj na glavi! 07:05