Ispovesti

DŽENA DŽEJMISON PRIKOVANA ZA KOLICA OTKRILA DA LI IMA HIV: Promenila veru zbog partnera, otkrila da je silovana, a onda se desila najveća tragedija koja joj je promenila život (FOTO)

Fatalna plavuša godinama je budila maštu muškaraca širom sveta, međutim, njena životna priča nije nimalo senzualna.

03.12.2022 20:01

DŽENA DŽEJMISON PRIKOVANA ZA KOLICA OTKRILA DA LI IMA HIV: Promenila veru zbog partnera, otkrila da je silovana,  a onda se desila najveća tragedija koja joj je promenila život (FOTO)
instagram.com/jenna jameson

Džena Džejmison jedna je od najpoznatijih glumica u filmovima za odrasle. U erotskoj industriji aktivno je radila od 1993. do 2010. i u tom periodu stekla je obožavaoce širom sveta. Ta fatalna plavuša bila je prva asocijacija svih muškaraca kada se pomene reč erotika.

instagram.com/jenna jameson

Džena Džejmison i dalje je jedna od najpoželjnijih glumica filmova za odrasle

Iako se "penzionisala" i dalje je bila veoma aktivna u industriji filmova za odrasle, a njena slava nije nimalo opadala s godinama. Njena životna priča privlačila je veliku pažnju javnosti, a posebno je interesantna činjenica da Džena iza sebe ima nekoliko brakova. 

Buran ljubavni život, promena vere i bolest 

U prvom braku s kolegom Bredom Armstrongom izdržala je svega deset nedelja. Par se rastao 1997. godine, ali do 2001. su zbog ugovora radili zajedno, pa su se tek tada službeno rastali. Njen drugi suprug bio je vlasnik jednog pornografskog studija, Džej Grdina, a braku su bili od 2003. do 2006. Za to vreme on je bio jedini muškarac s kojim je snimala scene, a tokom tog braka saznala je i da boluje od raka kože. Iako je on uklonjen operacijom, Džena je ubrzo nakon što je saznala dijagnozu pobacila njihovo dete i više nije mogla da zatrudni s njim, a sav taj stres doveo je do razvoda.

Davne 2006. na popularnom "Myspaceu" Džena je upoznala bivšeg UFC borca Tita Ortiza, s kojim je 2009. dobila blizance, ali par se rastao 2013. Dve godine kasnije upoznala je novog partnera sa kojim je, takođe, stupila u brak. Najveća podrška Dženi u njenim borbama svakako je Izraelac Lior Biton, s kojim je u aprilu 2017. dobila ćerkicu Batel Lu. Zbog njega je postala Jevrejka kako bi mogli da se venčaju. Par je zajedno od 2015. godine.

Počeci u industriji i silovanje

Buran ljubavi život i pogrešan odabir partnera Dženu je i dovao do vrata industrije filmova za odrasle. Naime, počela je da snima 1993. godine iz, kako je sama rekla, osvete za neverstvo svog tadašnjeg dečka. U svojoj knjizi otkrila je da je sa 16 godina bila žrtva grupnog silovanja, a u istoj dobi ju je navodno silovao i ujak njenog dečka. On je to, međutim, negirao. Bila je zavisna od raznih opijata i dugo se lečila.

Smršala 40 kilograma

Nakon što je dobila decu, Džena se dosta ugojila, pa je sa pratiocima na društvenim mrežama delila detalje svog procesa mršavljenja. U trećoj trudnići dobila je čak 40 kilograma. Krenula je na dijetu i brzo je vratila prvobitan zavodljivi izgled. Ipak, u jednom trenutku ponovo je počela da se goji. Rešila je da ponovo uzme stvar u svoje ruke i promeni ishranu.

 - Sa 70 kilograma vraćam se keto dijeti. Jutros sam pojela salatu od rukole, belog luka, parmezana, krastavaca, tikvica i maslaca. Vreme je da skinem 13 kilograma. Polako se okrećem povremenom postu, ali sam proždrljiva. Jela sam sve i svašta. Uzbuđena sam jer ću vam pokazati fotografije napretka - poručila je tada Džena. 

Godinama je bila na posebnim režimima, a onda je početkom ove godine prošla kroz pravi pakao. Naime, otkrila je da boluje od misteriozne bolesti, pa jedva hoda, mišići su joj jako oslabili pa se jedno vreme služila kolicima i hodalicom, a imala je period od dve nedelje kada nije prestajala da povraća. Zbog toga je od januara ove godine dane provela u bolnici i to sve u pokušaju da utvrdi šta se dešava s njenim organizmom. Džena je išla i na više magnetnih rezonanci, zbog čega je morala da ode na intravenozno čišćenje metala iz organizma. Ali nijedna od analiza nije joj pomogla da se izleči. 

- Hoću da vam pokažem da mogu da odem od WC-a bez pomoći. Ne hodam dobro, ali barem hodam. Bolje mi je. Male pobede kao što su ta mi mnogo znače i guraju me napred - napisala je ona na društvenim mrežama.

Džena ima i kognitivne smetnje i ide na terapiju koja se fokusira na povratak sećanja jer joj je kratkoročno pamćenje veoma oslabilo.

- I dalje tražim odgovore, a moje pamćenje je sada bukvalno đubre. Moguće je da je to od stresa zbog bolesti - rekla je Džena ovog proleća.

Mnoge je iznenadilo pitanje koje joj je postavljeno na društvenim mrežama. Jedan od pratilaca ju je pitao da li ima HIV.

-Ne. To je baš nasumično pitanje, ali ne - jasno je odgovorila Džena.

Nnoj je, inače, utvrđen i manjak tijanima, supstance koja se prirodno nalazi u hrani i može da se uzima u obliku suplemenata, a igra vitalnu ulogu u metabolizmu energije i rastu, razvoju i funkcionisanju ćelija. Nedostatak tijamina može da izazove gubitak težine i pamćenja, slabost mišića, uvećanje srca i mnoge druge tegobe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)