Zanimljivosti

ŠOKANTNO: HARI OSTAVLJA MEGAN? Zvao je kralja Čarlsa za novac, ali on je imao da mu poruči samo jedno! (FOTO)

Novi neverovatni detalji o članovima britanske kraljevske porodice neprestano "cure" u medije.

03.12.2022 12:01

ŠOKANTNO: HARI OSTAVLJA MEGAN? Zvao je kralja Čarlsa za novac, ali on je imao da mu poruči samo jedno! (FOTO)
Tanjug/AP

Svetska javnost pomno prati šta se dešava u britanskoj kraljevskoj porodici, a naročito nakon smrti kraljice Elizabete II i dolaska njenog sina Čarlsa na tron. Iako nisu više deo kraljevske porodice, bar ne formalno, o princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl mediji ne prestaju da pišu. U fokusu dešavanja je početak emitovanja njihove dokumentarne serije na Netfliksu, kao i očekivanje izlaska Harijevih memoara, koje se očekuje 8. januara. 

Netfliksova dokumentarna serija očekuje se za nekoliko dana i već se pojavio i prvi trejler zajedno s fotografijijama naizgled nikad zaljubljenijeg vojvotskog para. Ipak, kako primećuju pojedini neimenovani izvori, Vojvoda od Saseksa je navodno počeo da preispituje svoja osećanja prema supruzi Megan Markl. Kako je taj izvor za "Dan žena" naveo, princ Hari počinje da uviđa realnu sliku u svom braku sa nekadašnjom američkom glumicom. 

- Već se oseća potreseno nakon što se vratio u okrilje porodice i video koliko su on i Megan izazvali štete. Zbog toga je odlučio da ne nastavlja sa tim i da "preradi" memoare - navodi izvor, a prenosi Thenjuz.com.pk.

Neimenovani izvor je istakao kako misli da je na Harija uticala smrt njegove bake. Navodno je to za njega bila neka vrsta buđenja i shvatanja da treba malo da uspori.

- Bio je u panici da bi to što je napisao u memoarima moglo biti protumačeno kao da je neosetljiv i da ga se ne tiče kako će to doživeti članovi porodice. Počinje da shvata da je sebe doveo u bezizlaznu situaciju i da se praktično saterao u ćošak, a sve ono što ga podseća na to kako se Megan ponaša čini sve još neprijatnim - prenose britanski mediji. 

I ranije su se stručnjaci bavili brakom Harija i Megan tvrdeći da je ta "veza katastrofalna" i da Hari deluje kao da je nesrećan i zarobljen, posebno nakon što je vodio teške bitke s britanskim novinarima, optužujući njih da su mu uništili imidž.

S druge strane, ima kraljevskih stručnjaka koji imaju drugačiji pogled na brak mladog vojvode i vojvotkinje od Saseksa i smatraju da ta veza funkcioniše jer Megan donosi odluke. Prema autoru Tomu Kvinu, oni imaju sičnu dinamiku kao ujak kraljice Elizabete II, Edvard VIII i njegova supruga Volis Simpson.

Kvin smatra da je gospođa Simpson bila snažna i dominantna žena koja je Edvardu dala sve što nije dobio od majke, te da je bio ranjiv baš poput Harija.

- Muškarci koji teško donose odluke kada sretnu odlučnu ženu često se dobro slažu sa njom. Naime, jedan u toj vezi odlučuje, a drugi se sa tim slaže - navodi Kvin. 

Brak princa Harija i Megan Markl je svakodnevno tema i na društvenim mrežama. Tako korisnici ne propuštaju priliku da komentarišu kako stiču sliku da je Hari u odnosu sa suprugom zaglavljen i da je Megan preuzela inicijativu i dominaciju u svemu. Mnogi smatraju da pored toga što deluje da je on u njenoj senci i da se udaljio od ostalih članova porodice, a da mu odnos sa njima nedostaje.  

Inače, juče se u britanskim medijima pojavila informacija da je svojevremeno kralj Čarls III odbio da razgovara sa sinom Harijem koji ga je pozvao iz Amerike. Tom prilikom je novopečeni kralj, a tadašnji princ, svojoj majci, pokojnoj kraljici Elizabeti II, rekao kako on "nije banka" kada ga je ona upitala zbog čega nije želeo da razgovara s mlađim naslednikom. 

- Veruje se da se kraljica trudila da poboljša odnos koji je Hari imao sa kraljevskom porodicom nakon što je napustio Britaniju 2020. i nastanio se u Kaliforniji - podseća Miror. 

Tanjug/AP

Megan Markl, princ Hari i kraljica Elizabeta II koja je oduvek gajila posebne emocije prema unuku 

Kako se navodi, Hari i Megan su se redovno pojavljivali u medijima u Sjedinjenim Državama gde su govorili o problemima koje su imali sa drugim članovima kraljevske porodice.

- Sada se, međutim, ispostavilo da je uprkos tome kraljica pokušala da ublaži napetost kada je Čarls prestao da prima telefonske pozive od Harija jer mu je dosadilo da mu traže novac - rekli su izvori za San.

Hari je očigledno "bombardovao" kraljicu pozivima u poslednjoj godini njenog života u vezi sa novcem, ali pošto je predao mnoge dužnosti zbog njenog narušenog zdravlja, nije bila ni voljna ni u mogućnosti da pomogne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)