Zanimljivosti

OTKRIVENA VEZA KRALJA ČARLSA I KAMILINOG SINA: Ove informacije bi mogle napraviti pometnju na dvoru nakon krunisanja novog britanskog vladara!

Dok celokupna britanska javnost govori o sinovima kralja Čarlsa III, malo ko je dao na značaju naslednicima Kamile Parker, nove kraljice pratilje Ujedinjenog Kraljevstva.

01.12.2022 13:05

OTKRIVENA VEZA KRALJA ČARLSA I KAMILINOG SINA: Ove informacije bi mogle napraviti pometnju na dvoru nakon krunisanja novog britanskog vladara!
Tanjug/AP

Zvaničnim ustoličenjem britanskog kralja Čarlsa III, koje je planirano za 6. maj naredne godine, njegova supruga Kamila Parker dobiće titulu o kojoj je oduvek maštala. Njene dužnosti i autoritet biće znatno uvećani. 

Dok je celokupna javnost fokusirana na odnose kralja sa njegovim sinovima, prinčevima Harijem i Vilijamom, čini se da su Kamilina deca prošla nezapaženo ispod radara javnosti i medija. Laura Lopez i Tom Parker Bouls su Kamilini naslednici koje je dobila iz braka sa Endruom Parkerom Boulsom. Udajom Kamile za Čarlsa oni su zapravo postali polubraća Hariju i Vilijamu.

Printscreen/TikTok/happymedison

Kamila Parker dugo je skrivala decu od očiju medija

- Kamilina deca iz prvog braka nisu morala da prave nikakve kompromise kada se njihova majka udala za Čarlsa. Zapravo, nisu dobili nikakve kraljevske titule, ali ni dužnosti. Uspeli su da budu ispod radara javnosti i da uživaju u privatnosti - rekao je za portal Vik osnivač društva britanskih monarha Tomas Mejs Arčer Mils.

Međutim, sada se situacija menja. Kamila će zvanično postati kraljica supruga, te se svi pitaju kakvog će to uticaja imati na njenu decu. Hoće li i sada oni biti u mogućnosti da dobiju neke privilegije na Dvoru. 

Ko je Laura Lopez?

Nakon što se Kamila udala za Čarlsa, njena ćerka Laura se trudila da vodi neupadljiv život i da ne privlači pažnju javnosti. Rođen je u Svindonu 1. januara 1978. godine. Školovala se u katoličkom ženskom internatu u Dorsetu, a na Univerzitetu Oksvord Bruks studirala je istoriju umetnosti i marketinga. Postala je menadžer jedne galerije u Londonu, da bi potom i sama osnovala galeriju "Eleven" 2005. godine. Naredne godine udala se za modela poznatog brenda "Kelvin Klajn", Harija Lopeza, koji je postao glavna osoba zadužena za finansije svog dede Mesija Lopeza, uticajnog barona.

Svadba tog para bila je raskošna, a samo o torti se nedeljama pričalo. Bila je napravljena od na hiljade čokoladnih mafina. Mladenci su nakon ceremonije otputovali u Vijetnam, gde su proveli medeni mesec. Imaju troje dece, ćerku Elzu i sinove, blizance Gaza i Luisa. Elza je bila i jedna od deveruša Kejt Midlton kada se ona udavala za princa Vilijama. Lopezova će naslediti pravo bogatstvo, ali ne zahvaljujući Kamili, već svom bogatom suprugu.

Ko je Tom Parker Bouls?

Kamilino starije dete, sin Tom Parker Bouls, ima neverovatnu "sreću" da mu je kralj Čarls III i očuh i kum. Naime, Tomov otac kumovao je Čarlsovoj nećaki Zari, a Čarls je kumovao Tomu, tvrdi kraljevska biografkinja Sara Smit. Parker je rođen 18. decembra 1974. godine u Londonu. Obrazovao se na koledžu u Itonu, a potom na Univerzitetu Oksvord. Nakon što je napustio studije, bavio se marketingom i odnosima sa javnošću. Međutim, sam je dospeo u centar pažnje kada je " The World" objavio da je bio na kokainu dok je radio na filmskom festivalu u Kanu 1999. godine. Britanski mediji su tada navodili kako je Toma ukorio lično Čarls zbog glasina koje su počele da se šire. 

- Bio si prokleta budala, saberi se - navodno mu je tada poručio Čarls.

Dve godine nakon tog skandala Tom je postao kolumnista za hranu u magazinu Tatler. Tokom 2005. godine oženio se modnom novinarkom Sarom Bajs sa kojom ima dvoje dece, ćerku Lolu i sina Federika. Par se razveo 2018. godine. Parker je potom bio u vezi sa spisateljicom Alis Prokop, međutim, nakon dve godine njihove ljubavi ona je preminula od raka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)